Miért kell minden magyar kormánynak adósságba vernie az országot?
Figyelt kérdés
Először gyurcsány meg az IMF, most meg orbán és az orosz, kínai gigahitelek. Mi a francnak nem lehet végre elszakadni ezektől?2022. márc. 20. 22:23
1/7 anonim válasza:
Mert mibol osztogassanak, csak nem varod el h a lopott penzeikbol vissza tegyenek a kozosbe?
2/7 anonim válasza:
van a világon olyan ország akinek nincs adóssága ? vanguard és blackrock ural mindent is
3/7 anonim válasza:
A hitelekből le lehet nyúlni. Pl. Orbán épít valamit orosz hitelből, a munkában haveri cégek is részt vesznek megfelelően túlárazva, a túlárazást elteszik, az az övék, a nép meg fizeti a hitelt.
4/7 anonim válasza:
Tudomásom szerint minden országnak van államadóssága.Ez egy ilyen rendszer...
5/7 anonim válasza:
Mert választási osztogatás van, na meg fent kell tartani a működő látszatát, propagandát, az ostoba szavazók etetését.
6/7 anonim válasza:
Hát mer a zemberek akarják ezt, kérem.
7/7 D-Mano válasza:
Nos, ha tudni akarod a választ, akkor linkelek két videót. Az első a fontosabb..
Amikor ebből a 2 videóból megszerzett tudásomat közöltem egy kereskedelmi szakközepet végzett (azaz tanult alap! közgazdaságtant) kollégámmal, akkor mondta nekem, hogy "ja, ezt tudom, tanultuk középiskolában". Én meg döbbentem álltam, hogyha ez ennyire köztudott bizonyos középfokú végzettségeknél, akkor miért nem tört ki még a forradalom??...
S mindebből pedig 2 tanulság vonható le:
1.) a videók tartalma igaz
2.) hiába vannak sokan, akik tudják ezt az információt (mert nem egyetemi, hanem szakközépiskolai tananyag...) mégsem képesek a megfelelő következtetéseket levonni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!