Amióta van ez a “rabszolgatörvény” azóta halálra túlóráztatják az embereket Magyarországon?
"Mondjuk ellehetetlenítették a tanárok sztrájkát, és nem mellesleg kb. éhbérért dolgoznak, szóval igen: éhhalálra."
Érdekes én egy éhező tanárról se hallottam még.
#21:
Persze, hogy nem hallottál róla. Élettársam tanárnő, tényleg kegyetlen sz*r a fizetése, de nem éhezik, mert én eltartom. Cserébe nagyon jó a popója, amivel lehet ezt-azt csinálni.🤭😅😆
21, akkor kb csukott szemmel jársz a világban.
22eshez hasonlóan, én is háromszor annyit keresek mint a pedagógus feleségem. Igaz, nincs mesterdiplomám és kb heti 30 órát ha dolgozom, a többien itt GYK-n lopom a napot:D De az én fizum nélkül elég nagy bajban lenne, mehetne vissza a szülőkhöz lakni..
Ismerősömet múltkor meghívtukf arsangozni. Nem tudott eljönni, mert 6ezer volt a vonatjegy oda-vissza és 20-án már csak 25ezer volt hátra a hónapból, szóval nem fért bele neki... pedagógus ő is, gondolomm mondanom sem kell....
24, végülis csak most írtam le, hogy a hónap egyharmadát 25ezerből kell kihúznia ismerősömnek. Persze, az ételre elegendő, de nem csak étel van a világon amire köteni kell.
Ha te ebben nem érzed a problémát és szavakon lovagolsz, fölösleges ide írnod. Tulajodnképpen reggelente felkelned is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!