Ez a 2022-es választás lesz a Fidesz legnagyobb győzelme?
ma 21:07
Az hogy fáj a szíved mert drága az olaj, meg az hogy tényleg objektíven mérve is romlik az életszínvonalad az két külön dolog.
Normálisék akkor lázadnak az infláció miatt ha komolyan visszaesik a fogyasztásra a lehetőségük de ez a csomó kiszórt ingyen pénz miatt most még keveseket érint.
2018-ban, 2,8 millió szavazatot kapott a Fidesz és 2,4-et az ellenzéki pártok felosztva.
Azóta a Fidesz csak lefelé ment, mert a fiatal kritikusabb korosztályt nem tudja magáénak, így életszerűtlen, hogy több szavazójuk lenne.
Ugyanakkor vélhetően az összefogás az urnákhoz viszi az olyan szavazókat akiknek mindegy ki, csak a Fidesz ne én is ilyen vagyok, 2018-ban nem is szavaztam mert esélytelennek láttam bármelyiket is, most viszont szavazni fogok, több ismerősömmel együtt.
A 2/3 ot azt kizárnám.
Inkább egy halovány ellenzéki győzelemre tippelek. A közvélemény kutatásokba is belepiszkáltak már. Mindenesetre biztos hogy szoros meccs lesz bárki is győz.
Most tesznek éppen a mai nap feljelentést is a március 15.-i rágalmazásokért.
Pl hogy az ellenzék katonákat küldene Ukrajnába meg a többi baromság végett.
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőle/lesz-e következménye április 3. előtt... Mivel az ügyészség is csak Fidesz csicskákból áll..
En már 18ban mondtam, de most is úgy vagyok vele 26ra lehetséges egy igazi kormányváltás, mert a fiatalok érettebbek lesznek, az idős fideszes nyugdíjasok pedig sajnos a kórházi várólistából adódóan nem fogják megélni, nagyon visszafog esni a kizarolag m1en tajekozódó réteg, így talán lesz szabad út az igazi demokráciára.
Fidesz győzelemre számítok pár százalék híján.
Www.taktikaszavazas.hu
Baloldali kezdeményezés.Még szerintük is masszív többsége lesz..120 képviselő jelen pillanatban a reális a Fidesznél s az utolsó 2 hétben beindul a győzteshez húzás esete..Szerintem a Kutyak meg a Mi Hazank nem jut be,de a Fidesz 120-125 helyet meg fog tudni szerezni.
18-as
Világ baromság amit írsz. A fiatalok (35 év alatti) korosztály elsöprő többsége az mind Fidesz ellenes. Ahogyan egyre többen halnak meg az idősebb/digitális analfabéta korosztályban úgy csökken a Fidesz támogatottsága.
Én Szegeden végeztem a mérnökit. Mindössze 1 srácot ismertem aki Fidesz-es volt, de már könnyen lehet hogy ő sem az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!