Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lenne Magyarország, ha...

Milyen lenne Magyarország, ha a Mi Hazánk Mozgalom kerülne kormányra?

Figyelt kérdés

Nyilván nem sok esély van erre. A kérdés ELMÉLETI.

Tegyük fel, hogy megnyeri a Mi Hazánk a választást, akár 2/3-al is. Szerintetek javulna vagy romlana a helyzet az országban?

2022. márc. 17. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

Még több fiatal menne ki külföldre. Nézd, a programjaik is mik???

Szibériai bérrabtartás, kémiai kasztráció a pedofiloknak, pride betiltása, kilépés az EU-ból, vissza Trianont...etc,etc. Ezek mind olyan dolgok, amivel NEM LEHET helyreállítani a gazdaságot, nem lehet munkahelyet teremteni vele, nem növeli a GDP-t... stb. Ráadásul kontraproduktívak. Pl.: Megszivatják keményen a romákat és az lmbtq-s embereket. Mi lesz ebből? Mégtöbb fiatal elmegy az országból, aztán adóznak más országban. Holott ők mit akarnának elérni? Azt, hogy ne kelljen a fiataloknak kimenni külföldre.

Nekem sem jön be az lmbtq-lobbi, de ha betiltanák a pride-ot, akkor azzal azt érnék el, hogy gyakrabban tüntetnének/demonstrálnának a melegek. Ami azt jelenti, hogy tulajdonképpen még gyakrabban lenne "Pride". Az miért jó ha többször lenne egy évben? Jelenleg egy évben egyszer van pride, ott elvonulnak aztán csókolom.

Mondjuk van egy valami amivel egyetértek velük. Az, hogy csak az szavazhasson akiknek meg van a minimum 8 általános iskolája. Analfabéta ne ikszelgessen csak úgy. Ezt adom!

A másik, ki akarnak lépni az EU-ból. Na az lenne még csak ráb*szás. Ha gazdaságilag lennénk annyira erősek és stabilak, mint például az osztrákok, akkor azt mondanám, hogy egye fene (mondjuk akkor sem kellene feltétlenül kilépni). Na de könyörgöm... Magyarország jelenlegi állapotában kilépni az EU-ból??

Összegezve, szerintem nem lenne jó ha ők kormányoznának. Az a baj, hogy nincs gazdasági programjuk normális. Továbbá túlságosan is ideológiákban gondolkodnak. A Toroczkai az nagyon megszállott ezzel a trianonos témával, a Dúró Dóra pedig szimplán buta.

Nem tartom őket kimondottan náciknak, fasisztáknak, mert amúgy nem azok, hiába próbálják rájuk erőltetni. Én inkább "csak" radikálisnak nevezném őket (bár azért a rasszizmus mindig fellelhető a megnyilvánulásaikban). Homofóbnak, homofóbok az tény, és ők sem tagadják.

A legnagyobb gond velük, hogy hozzá nem értők, és kontraproduktív minden programjuk túl sok ideológiával átitatva.

2022. márc. 17. 21:09
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Ebben a pillanatban? Valószínűleg be lenne sorozva minden férfi, aki nem végzett katonai gyakorlatokat. Ezzel az amúgyis gyenge gazdaságunkat teljesen hazavágná, mivel a dolgozó emberek 25 százaléka kiesne a piacról.
2022. márc. 17. 21:46
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
nagyszerű lenne mert a tolvaj lmbtq mániás nyugat előtt letérdelő baloldal és a szintén tolvaj aki valamennyire letérdel a nyugat előtti fidesz nem lenne hatalmon, a virradat program megvalósulni (Magyar nemzet gazdaság) ami miatt a Magyar gdp emelkedne és az országnak több pénze lenne, és az életszínvonal is feljebb menne, a börtön is nagyszerű amit ők csinálnának, mert a bűnözés lecsökkene! a határon túli Magyaroknak is jobb életük lenne mert az állam nem hagyná magukra! és a legjobb a Mi Hazánkban hogy tud racionálisan gondolkozni! nem úgy mint a baloldal aki 1 ellenséges országnak segítene azzal hogy Magyar katonák életét oltja ki!
2022. márc. 18. 07:59
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

13-as Így van!Stróman hazaàrulók is végre eltakarodnànak.Eleget loptak màr,pofàtlansàgnak is kéne legyen egy hatàra!

Hajrà MHM!Ettől a bàbkormànytól megkockàztatom bàrki jobb lenne.

2022. márc. 18. 08:39
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
Ők az egyetlenek, akikre azt mondom, hogy velük még a mostanit is alul lehetne múlni. Túlságosan radikálisak, szélsőségesek. Nem látják, hogy mennyire nem vagyunk önállók, az EU-ból kilépéssel nyomorba döntenék az országot, gazdasági analfabéták. Nagyon kardoskodnak Trianon ellen, pedig úgysem fogják visszacsinálni. Még Putyinnak is szurkolnak, hátah visszakapnánk Kárpátalját, ezzel gyakorlatilag a háborút támogatják.
2022. márc. 18. 08:52
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Olyan mint Ásotthalom meg a többi Mi Hazánk vezetésű település: Egy boldog rendezett pezsgő Magyarország!

Hajrá Mi Hazánk

2022. márc. 18. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

Imádom, hogy olyanok kommentelnek, akik még csak véletlenül sem olvasták el az MHM programját vagy tájékozódtak egy kicsit, csak elhiszik, ami a médiában van.

Amit sokan felhoztak az az EU kilépés, hogy összedőlne az ország meg ilyesmi. Az MHM nem akar röktön kilépni egyik napról a másikra, hogy akkor "Sziasztok, mentünk". A programjuk egyik alapköve az önálló magyar gazdaság, a feldolgozóipar helyreállítása, a mezőgazdaság fejlesztése, turizmus erősítése stb. és ha Magyarország gazdaságilag megerősödött UTÁNA népszavazást kiírni arról, hogy kilépjen e Magyarország az EU-ból, de mindezt úgy, hogy a gazdasági kapcsolatok megmaradjanak.

Roma ellenesség. Szintén olyasmi, ami olyan formában nem igaz, ahogy azt állítják a médiában. Az MHM nem megszívatni akarja a romákat, hanem felzárkóztatni őket, edukálni stb. Nem értem miért gondolják, hogy ők nagy roma gyűlölők, pedig valójában az egyetlen párt, aki foglalkozik a felzárkoztatásuk kérdésével.

LMBTQ. Abban egyetértek az előttem lévővel/lévőkkel, hogy a pride betiltása nem éppen egy bölcs lépés, de amit sokan nem értenek, hogy a programjuk melegeket érintő része nem arra megy ki, hogy mennyire utálni kell a melegeket. Sokkal inkább azt a fajta az Államokra jellemző undorító hisztit akarják megakadályozni, illetve azt, hogy divatot csináljanak az egészből. Van olyan ismerősöm, aki csak azért vallotta magát biszexuálisnak egy időben, mert az mennyire menő, de életében nem randizott volna a saját nemével, és nem ő az egyetlen nem csak Magyarországon, hanem világszerte, ami szerintem baromi gáz.

A Trianon kérdést én se igazán értem, hogy minek eröltetik, úgyhogy azt hagynám is.

Én tényleg ajánlom nektek, hogy ha érdekel titeket a párt, akkor olvassatok bele a programjukba, vagy nézzetek meg egy-két videót Toroczkaitól (ne a Covidosakat, a programmal kapcsolatban), de ne osszuk úgy az észt, hogy nem is ismerjük a pártot.

Egyébként én sem vagyok szimpatizáns, csak szeretek tájékozott lenni. :))

Szép napot mindenkinek!

2022. márc. 18. 16:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#17 Trianonnal kapcsolatban, Toroczkai László videója: https://www.youtube.com/watch?v=-hvZR-Wgnt0
2022. márc. 20. 23:34
 19/20 anonim ***** válasza:
43%
Remélem soha nem tudjuk meg...
2022. márc. 24. 19:25
 20/20 anonim ***** válasza:
64%

Szóval nem szeretnél szép független Magyarországban élni? és megtudni milyen is az.... oké te tudod!

2022. márc. 24. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!