Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új jobbikos ötletről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 13. 17:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Szokásos jobbikos hülyeség.Nincs semmi ötletük a gazdasággal kapcsolatban helyette folyamatosan belöknek valami hangzatos marhaságot.
2010. szept. 13. 17:29
 2/15 anonim ***** válasza:
47%
Semmi,mi mást várhatnánk a jobbikosoktól?
2010. szept. 13. 17:32
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
Agyrém! Vannak pillanatok, amikor szimpatikusnak találok egy-egy jobbikos megnyilvánulást, de az ilyenektől kiráz a hideg. És mintha ebből lenne több. Remélem egyébként, hogy csak viccnek szánták. A cigánybűnözés először is nem tény, hanem vélemény. De ha tény is, jól néznénk ki, ha a tények téves tudásáért bárki büntethető lenne. Innen már csak egy ugrás lenne a gondolatbűn: Aki nem gondol rosszat a cigányokról, az egy évig terjedő szabadságvesztéssel stb. büntetendő.
2010. szept. 13. 17:33
 4/15 anonim ***** válasza:
45%

So-so.

Sok dologban igazuk van. Például most igen. De mikor beböfögik hogy "Milyen ergya az RTL és meg kell szüntetni és közben ők srtak leghangosabban a Sláger rádió eltűnésénél akkor már kevésbé.

Ahogy a nagy külföldi utálózást sem tartom okos dolognak. Meg a félvérek bántalmazását sem.

Ahogy a követői között vannak csak azok akiket nagyon nagyon nem kedvelek. Ilyen sámánozás de menő éljen a turul, táltosok vagyunk meg ilyen nevetséges dolgokkal.

+ Vona sem teljesen vezérnek való.

2010. szept. 13. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
A másik cikk érdekesebb volt, amiben Orbán kijelenti, hogy "a cigány származású bűnelkövetők, súlyos bűncselekményeket elkövetők aránya jelentős mértékben, napról napra fokozódó mértékben, érzékelhető mértékben növekszik". Hááát, ha már ő is ezt mondja, akkor talán el kéne gondolkodni egyeseknek.
2010. szept. 13. 17:42
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
ahogy a jobbikosok mondták a holokauszt tagadásnál "szólászabadság korlátozása"
2010. szept. 13. 17:46
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha elhiszed, hogy komolyan gondolták akkor hü... inkább nem folytatom, mert törölnék a válaszom.
2010. szept. 13. 17:51
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ők sem gondolják komolyan, csak a holokauszt- és kommunizmus-tagadás idióta törvényeire próbálják így felhívni a figyelmet.

Erre egy másik példa, hogy pár éve hallottam azt a felvetést, hogy mivel manapság történészek állítják, hogy Dugovics Titusz csak egy fiktív személy volt Nándorfehérvárnál, járjon törvényben meghatározott büntetés a Dugovics-tagadóknak is. Igen, ennek a négy elhangzottnak (cigány, holo, Titusz, kommunizmus) kb. ugyanannyi jogalapja és értelme van.

Az értelmes Jobbikos felvetésekről is lehetnének kérdések az oldalon.

Például arról a törvényjavaslatukról, amit most terveznek benyújtani ősszel, hogy aki parlamenti képviselő, az ne vállalhasson más politikai tisztséget (polgármester, önk. képviselő, megyei közgyűlési képviselő, önkormányzati bizottsági tag, stb).

2010. szept. 13. 17:55
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Volt álláshalmozós kérdés a Jobbik javaslatával kapcsolatban, lehet, hogy meg is találom; én akkor nagyon támogattam, meg azt hiszem, szinte mindenki.
2010. szept. 13. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

Itt a hiányolt kérdés. A röhej az, hogy én tettem fel, csak már nem is emlékeztem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__988..

2010. szept. 13. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!