Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van most a nagy magyar-leng...

Mi van most a nagy magyar-lengyel barátsággal fideszesek? Most már a lengyelek is dekadens lipsik lettek? 👽

Figyelt kérdés
Mit szóltok, hogy ők is Ukrajnát választották Orbán királyotok helyett?

2022. márc. 17. 03:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14%
20: az biztos. A bugyutáknak azt is be lehet adni, hogy Orbán egyszemélyben felelős a ukrajnai háborúért. 🤡
2022. márc. 20. 23:17
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre a propagandamédia még nem állt bele Lengyelországba, de szerintem hamarosan Lengyelország is felkerül Brüsszel, az USA, Németország meg Franciaország mellé, mint olyan államok, akik migráncsokat akarnak Magyarországra, de csakis ide betelepíteni. Csak idő kell, míg a hívek agyát lengyelellenességre is beállítják.
2022. márc. 21. 13:17
 23/25 anonim ***** válasza:

#19 te meg a forrás mániád... nézz szét a neten előtte mielőtt valami hülyeséget kiírsz:

[link]

Csak a fél google találati lista erről csámcsod, de neked hiányzik a forrás? Hát tessék szemezgetni, keress egy szimpatikusat.

2022. márc. 21. 13:30
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

23: mutasd meg nekem azt, ahol a lengyel fél nyíltan nevezi meg - a fent említett - okot. Az általad küldött találati listán is az Azonnali írása, vagy annak hivatkozás szerepel és az "állítólag" szó, ahol ilyenre hivatkoznak.

Köszi előre is!

2022. márc. 21. 20:07
 25/25 A kérdező kommentje:
#24 Pusztán szolidaritásból nem nevezték meg az okot szerintem...
2022. márc. 22. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!