Az elmúlt tíz év során miért nem szűnt meg a nyugdíjasok ingyenes tömegközlekedése?
Jó lenne ez így, ha figyelnének a fiatalokra. Pl. nem csúcsidőben tömnék meg a buszokat reggel, hanem mondjuk 10-kor mennének bevásárolni, mert nekik úgyis mindegy.
De ez sajna ritka.
Nem tudom, amikor valaki nyugdijba megy, akkor automatikusan arrogans bolond is lesz?
Akarhanyszor utazom pl busszal, mindig ok tolakodnak, lokdosodnek, furakodnak, ugyanez a boltban, a postan, mindenhol. Elvileg egesz nap raernek, megis mindenhol ott vannak es nyomulnak. Fokent a gyogyszertarakban, borzaszto.
8-as, igen, mert ők még úgy tanulták, hogy a korral kijár a tisztelet és az ezzel járó előnyök. Ez pedig nyilván nincs így, a tisztelet annak jár, aki a másikat tiszteli.
Kedvencem, mikor csúcsidőben bejárós voltam egyetemre 40-50 perces buszutakkal, és a közben felszálló 70 évesek hangosan panaszkodtak mellettem, hogy nem adom át magamtól a helyem (mellesleg nem tudtam volnahuzamosabb ideig állni, juvenile arthritisem volt, de hát ki nem tojja le).
Tényleg nem értem, miért nem tudnak olyan időban menni, amikor kisebb a tolongás, vagy előzékenyebbek lenni kicsit, ha már ingyen vannak, és a másiknak feltehetően dolga is van és siet is valahová.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!