Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Éreztek már valamit a háború...

Éreztek már valamit a háború okozta gazdasági sokkból?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek, változott valami az elmúlt két hétben, pl. kevesebb lett a munka a munkahelyeteken/vállalkozásotokban? Visszafogtátok a fogyasztásotokat, elkezdtek spórolni? Megugrottak még jobban az árak, mint eddig?

2022. márc. 16. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Egyelore nem.
2022. márc. 16. 10:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán.
2022. márc. 16. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Én már másnap, sőt a támadás megindulása után pár órával. Bizonyos ukrajnai árukat 20-30 százalékkal drágábbé vettem. Mára meg már nem is tudok venni.
2022. márc. 16. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Eddig 170-ert ittam a kavem a kisboltban, ma mar 250 lett. A peksegben a tonhalas szendo eddig 480 volt, ma 590. Gondolom ez mar az :/
2022. márc. 16. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Talán hogy átszakította a kenyér ár-érték aránya a napi otthon dagasztás ráindulási küszöbét.
2022. márc. 16. 11:46
 6/8 A kérdező kommentje:

"Bizonyos ukrajnai árukat 20-30 százalékkal drágábbé vettem"

Ezek mik?

2022. márc. 16. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nincsen háborús gazdasági válság, az, hogy nincs gabona meg búza, meg emelkednek az árak, az nem az. Akkor nem veszel gabonát, meg nem veszel benzint, meg semmi olyat, ami emelkedik. Majd az lesz a gazdasági válság, ha már nem lehet találni sehol egy palack vizet, üresek lesznek a polcok, nem lesz alapanyag se, a földek pedig nukleáris zöld színben fognak világítani. Amit most gazdasági válságként emlegetnek, az csak média töltelék, és azért lesz ettől gazdasági válság, mert elhiszik az emberek a médiától, hogy az van. De ha kinyitod a szemed, akkor egész egyszerűen csak alternatív dolgot vásárolsz, olyat, ami nem emelkedik. Vagy nem is vásárolsz egyáltalán, hanem megtermeled a paradicsomot, stb.
2022. márc. 21. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a hatása csak később fog látszani,nem azonnali.

Valószinüleg a hatás nem sokk szerű,hanem elhúzódó hatású lehet.

Itt elsősorban a gabonafélék,kukorica,növényolajok,valamint az energiahordozók,faanyagok,építőanyagok árában lehet nagyobb mozgás,illetve azoké a termékeké amiknek az előállítása nagy energiaigénnyel bír.

2022. márc. 21. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!