Márki Zay miért csak Orbánozni tud???
Ma reggel 8 kor az MTVben megnéztem az ellenzék miniszterelnök jelöltjét. Az 5 percből minimum 3 perc Orbán Viktor lop, korrupt, csal, nem keresztény, nem konzervatív stb.
Szánalmas ez az ember, ahogyan a az ellenzéki megemlékezés " nézőszáma" is megdöbbentő volt számomra... voltak vagy 3-4 ezren.
Remekül összeszedett 5 perc volt.
Amennyit a kormány média mocskolta ennyi ellentámadás jár neki is. Ráadásul azok akik csak M1-et néznek, azokhoz az igazság úgysem jut el, csak így.
Ráadásul még a program legfontosabb részei is belefértek.
#11, az miért mások támadása, hogyha valakiről elmondják az igazat?
Például ha én azt mondom, hogy a szomszéd Józsit elítélték pedofíliáért, és én ezt elmondom neked azért, hogy a gyerekedet meg tudd védeni, akkor azt úgy fogod fel, hogy „én egy destruktív személy vagyok, aki csak másokat tud támadni”, és nyugodt szívvel engeded el a gyerekedet a Józsival fagyizni?
Egyébként ügyesen sikerült a cigányokat burkolt módon lehülyézned...
#14, te örülsz annak, hogy ennyire elvakít a dezinformáció?
Csak egy példa; ha Márki-Zay valamikor azt mondaná, hogy Széchenyi gróf aszalt szilvát szeretett enni, akkor az hozzád úgy jutna el az M1-en keresztül, hogy „Márki-Zay azt mondta, f a s z”, a fideszes megmondóemberek meg Bayer Zsótival az élen azt boncolgatnák, hogy valószínűleg azért mondta, mert arra vágyik a legjobban.
Az összes többi, általad felhozott példával is ugyanez a helyzet; mondott olyan dolgokat, csakhogy úgy lett kiragadva a szövegkörnyezetből, hogy teljesen más, negatív értelmet kapjon.
#16, ha azt állítom, hogy elítélték, annak nyoma van.
0rbánt meg nem lehet csak úgy feljelenteni, mert mentelmi joga van...
Fölsorolhatnád, miket lopott. Ennek is nyomának kell lennie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!