A szabadság nyugatról jön, a despotizmus az elnyomás meg keletről(oroszok). Orbán Viktor mondta ellenzékben. Vélemények?
1es
Igy van, Oroszorszag azota eldurvult es lerohanta Ukrajnat.
Ja nem.
Szemet nyugat.
Ja nem.
Normalis EUs orszag nem megy keletre, Putyintol mar MINDENKI KIHATRAL!!!
Ma nála ez a menő:
2es.
Orban ellenzekben az oroszokat Putyint szidta es nyugatot dicserte.
Kormanyzasa idejen a nyugatot csak cseszegeti az oroszokra a haboruig rossz szava (szinte) nem volt
Most unnepi beszedeben is volt Soros volt nyugatkritika de egyszer nem hangzott el hogy Oroszorszag agresszor es eliteljuk. Megy a kettos beszed.
Orban valtozott. Ennyi.
Fideszes vagyok, de sem Putyin-párti, sem nyugat-ellenes nem vagyok. Az orosz gázra szüksége van egész Európának, ez nem Putyin-pártiság, hanem színtiszta racionalitás. Nyugaton pedig számos remek figura található: Boris Johnson, Marine Le Pen, Matteo Dalvini, Donald Trump (és hogy történelmi személyiségeket is mondjak: Ronald Reagan, Margaret Thatcher vagy Helmut Kohl). Én az általuk képviselt irányvonalat támogatom, Scholzból és Macronból, valamint a kriptobalos néppártiakból nem kérek.
Azt pedig mindenki tudja, hogy a politikus másként viselkedik kormányon, mint ellenzékben:
8as.
Salvini meg a francia holgy es Trump? Xd Jo pelda.
Viccet felreteve en nyugat parti vagyok es Putyinellenes mint ellenzekben Orban amikor Gyurcsany paktalt a gazrol Putyinnal akkor Orban fel volt haborodva hogy nem Putyintol kene igy meg ugy. Azota ellentetes allasponton vannak. Orban meg ment Putyinhoz es allandoan Brusszelt meg a nyugatot cseszteti kritizalja, plakatol ellenuk.
Kerdem en, oroszok ellen miert nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!