Békemeneten vagy az ellenzéki ünnepen vannak többen?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 16:22
21/23 anonim válasza:
#18. Mert b+ most komolyan azt akarod beadni, hogy nem dettó ugyanezekkel a módszerekkel operál a ballib média, akik ebben a témában kifejezetten rá is szorulnak erre szemben a KESMA-val? :D Elhiszem, hogy nagyon fáj, de ne rám legyél megsértődve, nyomorék pedig az útszéli JBKA-d. ;)
22/23 anonim válasza:
21, mérhetetlen seggfájásod valamennyire szórakoztató, de ezt már megszoktuk tőled. Fideszes Istvánka Győrből, vagy ki a f aszom vagy te.
23/23 anonim válasza:
#22. Jaja, nem is ti vagytok ám nevetség tárgya már megint, hanem épp ellenkezőleg: nagyon is ti nevettek a buta fideszeseken, amiért már megint vagy százszorannyian jelentek meg ma, mint a tieitek. Ha sokat ismételgeted magadnak, akkor biztosan igazzá válik. :)) Amúgy jaja, én vagyok az, fideszes istvánka győrből vagy ki a f.szom, ide nem is kommentel más fideszes csak én, merthogy nincsenek is...én szavaztam négy éve rájuk egyedül, csak 2,8 milliószor. Na nyígjál szépen tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!