Márki Zajosok! Mit szóltok hozzá a békemenet tömegét látva? Ha megint nyer a Fidesz kétharmaddal, akkor jön a hiszti? 🤣
nem vagyok márki zajos, de ugyanazt szólom hozzá, mint a közvéleménykutatásokhoz.
mitől releváns az, hogy embereket milliókból, bérelt buszokkal, szervezetten utaztatunk egy rendezvényre? most arról már ne is beszéljünk, hogy itt-ott olyan pletykák is hallatszódnak, hogy jár a buli mellé ellátmány is, meg egy jelképes párezer Ft-os napidíj is? :D
ha pedig már csak pusztán az elmúlt időszakok módszereit vennénk elő, vajon hány közmunkásnak volt "munkanap" ez a rendezvény? :D
ha mindenkinek önállóan kellett volna eljutni, mennyien lettek volna?
ha az ellenzék is azt mondaná, hogy párezer Ft-ért ki megy bértapsolónak a rendezvényükre, állnak utaztatást, ellátást, mindent, vajon hányan mennének el? :D
szerintem engedjük ezt el...inkább szánalmas, ha valaki tényleg 2ezer Ft-ért hajlandó csatlakozni (ha igaz).
12
Én ott voltam családdal együtt, senki nem ajánlott buszt (bár nem értem miért baj, ha egy rendezvényre különbusz visz. Vannak múzeum, és színházbarát társaságok, akik szervezett busszal mennek kikapcsolódni.
Egyébként sok vidéki nagyon rosszul tájékozódik BP-n, szóval ezért is szerveznek rá buszt. Mindegy.)
Nem kaptunk egy fillért se érte, és egyikünk munkahelye se tud róla, hogy voltunk ott.
Nagyon sok embert láttam, aki egyedül, vagy 2-3 fős társággal érkezett.
Egyébként volt, aki azzal keresett pénzt, hogy zászlót,meg kokársát árult a tömegben. Szerintem akinek fizetnek, hogy ott legyen, az nem költ pluszban egy fillért se.
Mindegy...
Úgy érzem felesleges ezt leírni, mert van, aki csak a krumpli-farhát-szja mantrát ismételgeti.
Azért jól éreztem magam.
13. nem mondtam, hogy rossz és tagadhatatlan, hogy létezik a fidesznek szimpatizánstábora, akik valóban önként jelentkeznek erre. viszont a kérdésre válaszolva semmi köze nincs a választások kimeneteléhez a békemenet létszámának. ha nem lett volna szervezett utaztatás, akkor összejöttek volna maximum 20-30ezren, zömmel fővárosiak és környékbeliek és akkor meg azt vonnánk le, hogy elég gyenge a felhozatal?
egyébként volt, ahonnan az ellenzék is indított vidékről buszokat. 3 békemenetes fel is szállt az egyikre, mert azt hitték, az az ő buszuk.
Ha ilyen fene nagy az erő, meg az eltökéltség az orbánistáknál, akkor miért kellett hazudni az ellenzéki nagygyűlésről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!