Ellenzéki "békemeneten" alíg vannak a fideszéhez képest, itt látszik is hogy eldölt a választás?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 16:05
21/22 anonim válasza:
#20. Végre egy jó kép. Mondjuk ez így sem változtat azon, hogy minimum tízszerannyian voltak a Békemeneten, de legalább tényleg egy jó kép.
22/22 anonim válasza:
Minimum tízszer annyian? Vagy csak egy átlagos, alacsony iskolázottságú fideszes vagy, vagy szimplán csak tolod a fideszes hazugságot. Én ugyanis számoltam, ami kicsit autentikusabb, mint egy ránézésre megállapítás.
Az ellenzéki rendezvényen a tömeg BME R épület nagyjából közepéig ért, ezt egy BME-s webkamera kép igazolja. Ez a Műegyetem rakparti metrókijárattól (ott volt a színpad) ötszáz folyóméter. A rakpart 25 méter széles. Laza, 4 fő/nm számítással ez így ötvenezer ember. A mellékutcákat nem számítva, illetve azt sem, hogy esetleg kicsit sűrűbben álltak a népek. Szóval akkor azt állítod, hogy a Békementenet 500-600 ezer ember vett részt? Bizonyítsd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!