Ki látta tegnap este a Gyurcsány filmet ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 12:36
1/11 anonim válasza:
Már a youtubon is fent van
Miért lényeges az hogy ki látta tegnap?
2/11 anonim válasza:
Kíváncsi voltam rá, belenéztem, de annyira nem találtam érdekesnek, nem kötött le, átkapcsoltam máshova is közben.
Politikától elvonatkoztatva adok rá 6/10 pontot, de csak mert magyar film, nemzetközi összehasonlításban csak 4 pontos lenne.
Az IMDb-n 1.6 pontot kapott - azért ennyire nem rossz, csak minden bizonnyal politikai motivációból pontozták le a netezők.
3/11 anonim válasza:
Én is. De ez nem Gyurcsány film volt. Megvallom, én semmit nem értettem belőle. Bennem a történet sem állt össze. Politikai krimiként tüntetik fel egyes helyeken , de én csak a zagyvaságot éreztem ki az egészből, ami ott csúcsosodott ki, amikor az a szép golden retriver elrohant jobbfelé (érthetetlen okból), a gazdája és annak a húga meg pont ellentétes irányba, szemben a menekülő tömeggel. Épeszű ember a kutyája után rohan, de ezek nem voltak azok. Mindegy, sikerült több, mint 1 milliárd forintot elk*rni egy filmre. Így mulat a magyar úriosztály az adófizetők pénzéből.
4/11 anonim válasza:
Bealudtam annyira béna és umcsi volt XD
Ez a nagy produkció hogy bealszok alatta?Esmeralda meg Mari Mar érdekesebb esküszöm:D
5/11 anonim válasza:
Nem volt benne egy Gyúrcsány sem, olyan ez mint amikor a fagyiból csak a tölcsért kapod...
6/11 anonim válasza:
Egy nagy kalap szar az a film
0
7/11 anonim válasza:
Láttam, de nem olyan rossz mint ahogy páran beállítják. Inkább egyszer nézősnek mondanám. Az IMDB pontozás pedig nem valóságot fedi, mert politikai alapon van lepontozva a film. 5.9-re lőném be.
9/11 anonim válasza:
Én is majdnem bealudtam rajta. Tízes skálán 3 vagy 4 pontot adnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!