Orbán Viktor azért népszerű mert érzi a fiatal magyarok pulzusát? Megszólítja őket, érti a nyelvüket. Egyszerűen menő.
Azert nepszeru mert kitomott penzzel oligarchakat akik mediumokat vesznek es hazug propagandat toltak ejjel nappal plusz a kozteve...
Na most ha mindenhol az megy hogy az ellenzek szemet aki elvenne a 13. Nyugdijat ami HAZUGSAG akkor sokan elhiszik es nyilvan nem szavaznak egy ilyen partra aki rosszat akar.
Hát én huszonéves vagoyk, és én csak egy erőszakosan kommunikáló kapuzárásos csókát látok, akinek az értékrendje nagyjából nagyapám idejében volt szimpatikus a fiataloknak.
Nincs jövőképem és egyáltalán nem segített a kormány, hogy legyen. Nem tudom hogy fogom megoldani a gyermekem oktatását, mert hogy az állami iskolába akutyámat sem adnám be, az is biztos.
Szeretném, ha haladnánk. Csak úgy.. fogjuk meg a dolgokat és cisnáljuk. Ehelyett azt látom, hogy baromságokat beszélnek, a saját terveikről kb alig beszélnek, mindig csak a másikról dumálnak... Hülyeségekkel törődnek ahelyett, hogy használnák azt az óriási hatalmat ami a kezükben öszpontosul.
Az ellenzék sem jobb, ők is sokat mocskolódnak, de Viktor az egész csúcsa... egyszerűen.. demagóg.
Meg.. ja, összességében talán tényleg az zava rlegjobban, hogy hatalma van, mégis olyan hülyeségeken rugózik, hogy most emberk átműthetik-e magukat vagy azonos neműek házasodhatnak-e. Ki nem szarja le? Miért kéne beleszólnunk más életébe? Miért nem az ország irányításával foglalkozik? Miért nem csinál.. dolgokat?
Nem, csak a többi szarabb. Jakab a tiktokon? Vagy Gyurcsány a youtube-on? Ne már...
(És még csak bebaszós live se volt még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!