Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na itt egy találó megjegyzés...

Na itt egy találó megjegyzés MZP-ről, hogy "politikai analfabéta". Akkor hogy látnak benne néhányan fantáziát?

Figyelt kérdés

Egyszerűen borzasztó színvonaltalan alakítás:

[link]

2022. márc. 14. 14:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
17%
#9 tökéletes a válaszod!👍
2022. márc. 14. 14:51
 12/26 A kérdező kommentje:
6-os: Igaz, hogy nem komoly ellenfél, de így teljes a kép, hogy meghallgatod MZP-t, majd elolvasod a rá adott Fidesz-reakciót vagy kormánypárti elemzést. Nyilván MZP nem fogja minden egyes megszólalása után hozzátenni (bár majdnem mindig megtehetné) hogy "bocsánat, csak a szokásos baromságom egyikét hallották", mint ahogy Karácsony sem hangoztatja magáról, hogy alkalmatlan, pedig mindannyian tudjuk hogy az. Na ilyenkor a szükséges mértékben besegít kicsit a kormánymédia, tükröt tart a tisztánlátáshoz. Így kell értékelni Márkizajt és a többieket.
 13/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem politikusként látok benne "fantáziát", hanem vezetőként. Az ötleleti, meglátásai, a jövőképe igenis jó, nekem legalábbis szimpatikus. Nem is azt várom el tőle, hogy politikusként mindig "tökéletesen" beszéljen és azt mondja amit hallani akarunk, majd később átverjen. Épp elég volt Gyurcsány és Orbán színjátéka, most már nagyon kellene egy őszinte ember az ország élére. Szóval nem igazán érdekelnek a hasonló lejárató cikkek, én tájékozódtam a programjáról, az elképzeléseiről, utánannéztem a hitelességének és úgy ítéltem meg, hogy alkalmas miniszterelnöknek függetlenül attül, hogy nincs sok politikusi gyakorlata, és politikus társaihoz képest meggondolatlanabbul kommunikál.
 14/26 anonim ***** válasza:
25%
Megy már a mosdatás, emlékszem mikor maki beleköpött a maszkjába a sok H# libbant jött azzal hogy "biztos nem volt nála zsepi". Mikor másodjára is beleköpött meg már ku#oltak. Ez kb ugyanilyen az egész ember vállalhatatlan.
2022. márc. 14. 14:52
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

Na pont azokból a videókból derül ki, hogy a mondanivalója logikus, konzisztens és vállalható. Csak a lakásmédia propagandistái nem akarják meghallani és megérteni.

Hogy mást ne mondjak, csak szlovák rendszámos Bayer lovag úr nem hallotta azt a részt, amikor az embereket Szegedre küldi, nem pedig Indiába.

2022. márc. 14. 15:03
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
Ha minden hazugság igaz lenne azok közül amit a fideszes csúszómászók hazudnak róla akkor is sokkal többet ér az összes politikustól. MZP nem egy hazudós, gerinctelen politikus, hanem egy őszinte vezető aki nem hazugságokkal akarja megvezetni az embereket. Orbán nem ér annyit mint az a köpet amit annyira emlegetnek a szektások. Végre 30 év alatt kitermelt a magyar társadalom egy őszinte politikust és a sok hülye ezért köpködi, persze én tudom jobban esik amikor simogat a politikus h hú de okos és szép vagy, majd választás után még a szemedet is kilopja, de be kell látni az igazság fáj, bizonyos intelligencia szint felett ezt belátja az ember és soha nem fog a fideszre szavazni.
2022. márc. 14. 15:07
 17/26 anonim ***** válasza:
74%

"tükröt tart a tisztánlátáshoz. Így kell értékelni Márkizajt és a többieket."

Orbánt is:

https://www.youtube.com/watch?v=p0glZiyWRoA

2022. márc. 14. 15:29
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
Bírom, hogy azok idiótáznak, akik egy benyögött Soros-terv, stop migráns vagy hatósági áras kristálycukor hallatán maguk alá vizelnek örömükben.
2022. márc. 14. 15:40
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Félreértések elkerülése érdekében, nem szeretem az ellenzéket -ne nevezzük őket baloldalnak, mert nem azok-, számomra ugyanannyira hibásak, abban, amiért itt tart ez az ország, mint zorbán. Viszont abban jobbak, hogy nem ők mentek a ruszkik felé és nem ők hoztak a fejünkre ennyi kétes ruszkit!
2022. márc. 14. 15:44
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
Tragédia ez az MZP. Az ő szövetségén belül külön képviselik a kommunistákat és a fasisztákat. Na nálam ez volt a csúcs. Hogy mondhat egy min.elnök jelölt ilyet? Ennél az MZP fazonnál, komolyan mondom, nemhogy Dobrev Klára, de még Kunhalmi Ágnes, vagy Széll Bernadett is jobb választás lett volna, ennyire mélyre még ők sem ásták volna az ellenzéket.
2022. márc. 14. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!