Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elárulná mivolt ez a...

Valaki elárulná mivolt ez a mai kivonulás a belvárosban?

Figyelt kérdés
Csomó felvételt linkeltek be ezen az oldalon is, de félórás videók a tömegekről, nem derül ki miről van szó. Tudtommal meg a birkamenet máskor lesz.
2022. márc. 13. 23:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Bár Robinak vannak jó meglátásai pl. Bódis tényleg iszonyat fárasztó "kocog bu ze rán s" Lényegében ő hamarább látta meg ezt a dolgot, a gyerek bódisből ömlik a fárasztó szöveg hallgatni is rossz. És lehet Bertalannal kapcso is igaza van, a lényeg hogy én Bertalant is unom. Egyedül már csak Fazekas Tamás nézhető, ő még emberséges az embertársaival.még akkor is, ha az egy féreg.
2022. márc. 14. 00:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Soha nem hallottam róluk, "izgalmas" embereknek hangzanak.😀
2022. márc. 14. 00:05
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Ezekből lehetne csinálni valami trash valóságsót, elég erősnek tűnik az emberanyag így leírás alapján.
2022. márc. 14. 00:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

2: Civilek elvileg.

11 éve megvan a rendszerváltó forgatókönyv.

Hogy milyen ügynökök keveredtek közben bele, vagy hogy ez tényleg civil szervezés volt-e, még nem világos. Egyelőre civil szerveződésnek hisszük.

2022. márc. 14. 00:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Valaki belinkelné ezt a Facebook csoportot? Nem találom őket.
2022. márc. 14. 01:00
 16/22 A kérdező kommentje:
Én ezt találtam: [link]
2022. márc. 14. 01:04
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

#16 Megnéztem.

Ez szánalmasabb volt mint amikor október 23-én próbáltak erőlködni a hazugságaikkal, hogy a Kodály köröndig vagy meddig áll a sor, aztán Hont András írta meg rá, hogy a közelébe se jár a "tömeg" jó ha vannak pár százan a gigamega összellenzéki tüntin.

Ott látható a felvételen ahogy a tér közepén is alig látható számban vannak csak a résztvevők, a tér fele teljesen üres, körben, erre bemondja hogy nem látni a sor végét, meg nem fognak beférni. KIK?

2022. márc. 14. 01:26
 18/22 A kérdező kommentje:
#17 Én honnan tudjam?😀 Én tettem ki a kérdést, hogy miez meg kik ők 😂
2022. márc. 14. 01:42
 19/22 anonim ***** válasza:
31%

"3-as Több mint százezren. Kérdező a Rendszerváltók Facebook-os csoport szervezte meg."

Rákay Phillip beugrott segíteni számolni?

2022. márc. 14. 06:28
 20/22 anonim ***** válasza:

92 ezer ember 😂

Jó lesz az 1000-nek is.

[link]

2022. márc. 14. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!