Mi a véleményetek a Baloldali Ellenzéki propagandistákról?
Figyelt kérdés
VV Zsolti, Partizán Marci, 444-es csávók, meg a hasonló kategória...2022. márc. 13. 22:22
1/19 anonim válasza:
Én DK szavazó vagyok, de a 444 meg a Telex tényleg mindennek a legalja. Mindent csak fikázni tudnak, teljesen mind1 nekik, hogy kormánypárti vagy ellenéki. Ebből élnek, hogy gyaláznak mindent, és nincsenek elveik.
2/19 anonim válasza:
Hogy irtózatosan kínos lehet egy 16 éve életképtelen brancsnak ilyen alázatosan nyalizni. Ha most is bukta lesz, talán végre feladják... :)
3/19 anonim válasza:
Szerintem jól csinálják, mert olyan ügyesen tolják a kampányukat, hogy a végén rendre a Fidesz nyer. Jó egészséget nekik!
4/19 anonim válasza:
ez a magyar "sajtó" színvonala.
5/19 anonim válasza:
A Partizánt ismerem, és amit ők csinálnak, az a legkorrektebb, legigényesebb közéleti tartalomgyártás. Adhatnának leckéket az M1-nek, vagy akár Rákay Philip is tanulhatna egy kis intelligens kommunikációt Gulyás Marcitól.
6/19 anonim válasza:
Az, hogy Deák Danitól, Bohár Danitól, Bayer Zsolttól, Déry Stefitől, Steffka Istvántól, Apáti Bencétől, Trombitás Kristóftól, Rákay Kálmántól, Jeszenszky Zsolttól meg Gajdics Ottótól némileg normálisabbak.
7/19 anonim válasza:
A Partizán korrekt, vele mi bajod?
8/19 anonim válasza:
Én példákat kérnék, hogy mi a baj ezekkel. Így nehéz lesz bármit is írni, hajrá!
9/19 anonim válasza:
Amíg nem tömik ki őket közpénz százmilliókkal addig nekem nincs bajom, a fideszes hülye gyerekkel se lenne bajom ha nem az én adóforintomból nyomná a szart.
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!