Örülnék neki, de attól tartok nem lesz.
Nem lesz meg a kétharmad, ezt tudom jósolni. Valami lenne ez is, de messze nem elégséges érdemi változáshoz.
Sajnos azt vettem észre, hogy ez emberek nagyon könnyen beetethetők midnennel.
Kollégáimmal beszélgettem nagyritkán a politikától, de ugyanaz az ember mindig mást mondott.
Egyik héten A-ra szavaz, mert ezt ígérte, következő héten már A egy szemét, bezzeg B mennyivel jobb, harmadik héten már C lesz a befutó.
Gőze sincs senkinek se a politikáról, a mézes madzagot ide-oda húzogatják előtte, ők meg mindig másik kezébe nyálaznak bele.
Hogy a kérdésre választ adjak: eleinte úgy tűnt nekem, hogy elképzelhető, hogy lesz kormányváltás.
Aztán jönnek sorra a szép ígéretek, aki pedig eddig ellenzéki párti volt, most OV-t isteníti. És ezek az emberek döntenek majd április harmadikán, mert ők vannak többségben.
Hacsak nem jön egy csodálatos ígéret a másik oldalról, mert akkor megint visszapártolnak ezek az emberek.
Ja, és a fenti kollégáim azok, akik azt hiszik, vagy fekete van, vagy fehér.
És mikor mondom nekik, hogy én nem is OV-re, és nem is MZP-re szavazok, hanem valaki másra majd, akkor kikerekedett szemmel néznek rám, hogy "miii? Hát akkor kireee?"
No ez is a másik nagyobb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!