A köztársasági elnők a Sándor palotában él?
Nem ott él, a Béla király úton él az elnök:
"Áder János tisztségének betöltéséig a Béla király úti állami rezidencián él a családjával, utána pedig az állam biztosít egy megfelelő lakást számukra. "
A Béla király úti mindenkori közt.elnők és családja lakhelye:
Én nem sajnálom sem a Béla király úti rezidenciát, sem a Sándor palotában levő munkahelyet a magyar köztársasági elnöktől. Egy elnöknek legyenek méltó körülményei a hivatásához.
Én azt sajnálom, hogy egy elvakult pártkádert neveztek ki köztársasági elnöknek.
Tisztára mintha a Rákosi-korszak tért volna vissza.
7
Biztosan nem éltél a Rákosi-korszakban, és semmit nem tudsz róla.
Adalék a Rákosi-korhoz:
"Az apja katonatiszt volt, és 1942-ben halt meg. Az édesanyja, az osztrák érettségivel rendelkező egykori méltóságos asszony, a háború után egy kenyérgyárban dolgozott munkásnőként. Nélkülözniük kellett, olyannyira nélkülözniük, hogy az akkor még aprócska kislány egyszer sírva, zokogva kért enni az édesanyjától, aki csak úgy tudott ételt adni a gyermekének, hogy kenyérgyári munkásként egyszerűen „leejtett” egy veknit, és abból adott neki néhány falattal."
Mindez az osztályharc jegyében.
Amúgy az a kislány Lehoczky Zsuzsa.
@8
Valóban nem éltem benne, én 5 évvel később születtem.
Apám viszont rengeteget mesélt róla, úgyhogy első kézből ismerem a korszakot.
Te melyik iskolában nem tanultál róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!