A ballibsi kormányok idején is sorba kellett állni a benzinért?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 14:18
1/14 anonim válasza:
Én most sem állok sorba, nem vagyok marha.
3/14 anonim válasza:
Most sem kellene ha az emberek megérten végre azt,hogy ne dőljenek be a tömeghipnózisnak.Covid járványból sem tanultak,amikor felvásárolták a cukrot,lisztet,élesztőt,de még a wc papírt is.Üzemanyag van bőven,d e nem kell felhalmozni.
4/14 anonim válasza:
Nem mert akkor Oroszok még nem indítottak el háborút,de gondolom ezt te is tudod.😉
5/14 anonim válasza:
Utolsó ilyen üzemanyagbuli a taxisblokád volt, 1990-ben.
56 Forint lett a benzin, 65%-os emelés után...
Akkor is a jenkik szórakoztak, az öbölháború miatt volt.
Ha valahol a világban gazdasági gixer van, fix, hogy érdekelt benne az usa.
6/14 anonim válasza:
Saját emlékeid nincsenek, vagy csak mondatba kellett foglalni, hogy ballibsi?
7/14 anonim válasza:
Feleennyi autó nem volt az utakon, örült az ember ha enni meg fűteni tudott.
8/14 anonim válasza:
30 éves vagyok és tömegközlekedéssel járok mindehhova, kivéve ha utasként szállok be az autókba... talán 16-20 éves koromm között kacérkodtam el a gondolattal, szakközépiskolásként, hogy jogsit szerezhetnék... de végül csak a kacérság szintjén maradt meg, élvezetesebb utazni tömegközelkedésen...
9/14 anonim válasza:
Igen kérdező, akkor is sorba kellett állni benzinért valahányszor egyszerre sokan akartak tankolni.
10/14 anonim válasza:
"Feleennyi autó nem volt az utakon, örült az ember ha enni meg fűteni tudott."
Látod, ma a fiataloknak legalább nincs ilyen problémája, mert nem is tudnak saját otthonához jutni a fizetésükből, amit fűthetnének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!