Miért van a politikában ekkora polarizáció az átlag civilek között is?
Figyelt kérdés
Olyan mintha teljesen mindegy lenne hogy minek menni az igazságtartalma, mennyire tényszerű. Általában nem arról szólnak a diskurzusok hogy ezeknek a végére járjanak. Úgy gyűlölik egymást az emberek mintha foci huligánok lennének és az ellenséges szurkolókat utálni kellene. És az emberek egymást is berúgdossák valamelyik zászló alá, olyan nincsen hogy én pl én bizonyos kérdésekben jobboldali vagyok, más kérdésekben meg baloldali. Mintha a politika előre forma gyártaná egy futószalagon az embereket egy kész csomagban amiben szigorúan meg van határozva hogy mi tartozik bele. És ezek után valaki azt meri mondani hogy pl "a fű zöld" akor már arra is csak arrogánsan és gyűlölettel reagál a másik szekértábor és még a leg alapvetőbb dolgokban sincsen konszenzus. Mintha teljesen kettő különálló valóság lenne.2022. márc. 11. 11:56
1/4 anonim válasza:
Kb. a 40 éve feletti emberek zömében benne van a komcsi, akárhol is nevelkedett országunkban.
Ahogy öregszenek, kiütközik belőlük.
3/4 A kérdező kommentje:
"Mert rossz az ország helyzete."
Pont ezért nem jó ez.
2022. márc. 11. 12:08
4/4 anonim válasza:
Mert vége van az eszmék idejének. Az emberek az internetnek köszönhetően, már tudják, hogy ezek a hitvallások amiket kínálnak a szavazóknak csak mézesmadzagok ahhoz hogy egy birodalom demokratikus választással kerüljön hatalomra. Így dönteni kell, hogy kinek fizeted a sarcot, egy idegen birodalomnak vagy egy magyar birodalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!