Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan van még olyan Összefo...

Komolyan van még olyan Összefogás-párti aki elhiszi, hogy MZP-nek van esélye Orbán ellen?

Figyelt kérdés
Azok, akik elhiszik szimplán nem értenek a politikához, mondom ezt függetlenként.
2022. márc. 11. 11:07
A kérdező szavazást indított:
Van esélye
Nincs esélye
35 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Aki azt hiszi, hogy nincs esély, szimplán nem ért a politikához.
2022. márc. 11. 11:20
 2/16 anonim ***** válasza:
20%
Nehéz időket élünk,ide most tapasztalt politikus kell.MZP-t megvezetnék,nincs tapasztalata.
2022. márc. 11. 11:28
 3/16 anonim ***** válasza:
8%
Matematikai esélye biztosan van...
2022. márc. 11. 11:38
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Miért kell ilyen találgatásokba belebonyolódni egy gyakorikérdéseken április 3 előtt? Akkor majd úgy is kiderül!!!

Itt meg úgy is javarészt az, egybitesek kommentelgetnek, milyen normális választ vársz?

2022. márc. 11. 11:46
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Rengeteg ismerősöm mondta hogy MZP-nek semmi keresnivalója a politikában (és még finoman idéztem), de az összefogásra fog szavazni. Inkább, mint O1G.
2022. márc. 11. 12:14
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

#4-nek:

Te pedig úgy offoltál bele egybites módon, hogy öröm olvasni. XD

2022. márc. 11. 12:16
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
Sok ismerősóm van, aki ki nem állhatja Orbánt és most mégis forog a gyomrunk azoktól, akik kampánycélokra használják ezt a háborút. Minél jobban Putyin csókosának gúnyolja az ellenzéki csürhe, annál biztosabban tudom, hogy Orbán Viktorra fogok szavazni, mert ezek az amatőrök egy pillanat alatt belevinnék az országot a háborúba, ha hatalmat kapna a hülyeség. Amúgy sokféle vezetési stílus van, demokratikus, autokrata, megengedő...Krízishelyzetben autokratára van szükség.
2022. márc. 11. 13:22
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem MZP-re szavazok, hanem az összefogásra, nekem mindegy ki a listavezető. Normális helyeken nem uralja le az egész országot a miniszterelnök, de még a saját pártját sem.
2022. márc. 11. 16:44
 9/16 anonim ***** válasza:

#8-nak:

Ne aggódj MZP miatt. Ha nyerünk és ő lesz a miniszterelnök, akkor vagy észhez tér az a majom, vagy úgy lesz p'csán rúgva hogy a holdig repül.

2022. márc. 12. 15:05
 10/16 anonim ***** válasza:
#9. Erős kezdés, engem totál meggyőzött, hogy erre az egységes ellenzékre adjam a voksom (ja, nem).
2022. márc. 12. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!