Miért nekünk kell megfizetni az ukrán háborút?
Szimplán nem értesz a témához. Kit érdekel jelenleg, hogy az átlagember is megszívja? Köszönd Putyinnak.
Komolyabb tétje van a dolognak, mint hogy felemelkednek az árak. Ha hagyják, hogy az oroszok következmény nélkül azt csináljanak, amit akarnak, az a többi diktatórikus országnak is egy jel lesz, hogy szabadon támadhatnak, nemcsak az oroszoknak. Nem bírom Bident és a csatlósait sem, de eddig okosan csinálják. A szankciókkal egy idő után elérik azt, hogy az orosz nép (akiket nyilvánvalóan a legjobban sújtanak) fellázad Putyin ellen.
Ilyen esetekben mindig a legkisebb kockázattal járó döntést kell meghozniuk. Inkább legyenek magasabbak az árak, minthogy belecsöppenjünk a harmadik világháborúba.
#5 Egyszer nem láttam még orosz származású terméket tartalmazó árut a polcokon...
De megértem, az ipari használatú árucikkek oké.
Bár hogy milyen autóalkatrész származik tőlük, azt sem tudom...
6: "Kit érdekel jelenleg, hogy az átlagember is megszívja? "
Mondjuk az átlagembert.
Ezek a szankciók meg közelebb hozták a világháborút, mint a kubai válság óta bármikor, sajnos. Ha nagyon sarokba szorítod Oroszországot, akkor váratlan lépéseket tehet.
8-as!
Az elődeink is ott rontották el, hogy túl nagy teret adtak a németeknek. Semmit sem tanultatok a történelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!