Ebben a háborús helyzetben is a baloldalnak miért a Magyarország elleni áskálódás a legfontosabb?
2022. márc. 10. 14:53
2/15 anonim válasza:
MErt a soros meg a gyíkemberek meg az illuminátus háttérhatalmak ezt tanácsolták nekik.
3/15 anonim válasza:
Látom félnek a propagandisták, megértem, én se lennék a helyetekben. (Előbb kelett volna gondolkodni, aztán kevesebb gyűlöletkampányt nyomni) Izomlazitó segít, szólj egy neurológusnak, hogy írjon fel.😄
5/15 anonim válasza:
Én semmi értelmeset, konkrétumot nem olvastam ebben a cikkben, csak hogy az álomvilágban élő, beteges Fidesz vezérek mit ugatnak már megint össze-vissza.
6/15 anonim válasza:
A rezsicsökkentést hiányolom a cikbből.. meg bástya elvtárs meggyilkolását, amúgy jó, tetszik
7/15 anonim válasza:
Semmi kivetni valót nem látok ebben. Amit a fidesz csinál az felháborító, vérlázító, gyalázat és szégyen akkor is ha nincs és akkor is ha van háború, ez utóbbi esetében sem áll meg az élet, a kormányunk pedig putyin oldalán áll, de minimum hintázik, és fontos kiemelno azt is, hogy nem magyarország ellen áskálodik a baloldal hanem a fidesz ellen, magyarország érdekében. Persze a fidesz eltanulta az oroszoktól a gusztustalan lgb-s retorikát.
8/15 A kérdező kommentje:
Most mit nem lehet ezen érteni? A baloldali képviselők megszavazták, hogy az EP sürgősen kezdje meg hazánk ellen is a jogállamisági eljárást, vagyis egy újabb támadást. Most tényleg nincs ettől fontosabb? Mellesleg milyen elveket sértettünk meg oly súlyosan?
2022. márc. 10. 15:15
9/15 anonim válasza:
Gondolom a CIA-tól cseppen csurran nekik is valami, bár dobrevről azt is eltudom képzelni, hogy inkább fizet ő fizet érte.
10/15 anonim válasza:
“ Most mit nem lehet ezen érteni? A baloldali képviselők megszavazták, hogy az EP sürgősen kezdje meg hazánk ellen is a jogállamisági eljárást, vagyis egy újabb támadást. Most tényleg nincs ettől fontosabb? Mellesleg milyen elveket sértettünk meg oly súlyosan?”
Szinte minden, média szabadság szerinted van? MTVAba mijor volt ben utoljára ellenzéki? Civilszervezetek…
“ Gondolom a CIA-tól cseppen csurran nekik is valami, bár dobrevről azt is eltudom képzelni, hogy inkább fizet ő fizet érte.”
Ha igaz is az érved, inkább velük mint a …
Már Szabó Timi pereli a kormánymédiákat, bár nem az első, hogy helyreigazítási pert vesztenek, kár, hogy nekik ez a hobbijuk, pedig tisztességesebb dolgok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!