Fideszesek! Ha Gyurcsány visszavonulva?
#6 Látom, hogy próbálod megmagyarázni a felvetéseim, csak az a baj, hogy azok engem igazolnak.Ilyen alapon Márki-Zay a mini feri, és mindenben 100% Gyurcsány.
Én elfogadom azt, hogy ilyen primitív kommunikációval lehet legegyszerűbben a legtöbb embert elérni, de különbség nincs köztük.Egyik sem jobb a másiknál.
Aki akar, úgyis talál egy ellenséget. Ha végleg visszavonulna GYF, akkor találnának mást.
De ugyanez van Orbánnal is, ha ő vonulna vissza, akkor más lenne a kritikák célpontja.
Az sem újdonság, hogy a fidesz azt terjeszti az embereivel (sokszor magukat nem fideszesnek mondva, trójai faló módszerrel), hogy az ellenzék rossz.
Hasonló eset a másik oldal, ellenzéki oldalról nézve az ellenzék a jó és a fidesz rossz.
Egy biztos, az egyének már döntöttek, ki hova szavaz (fidesz, ellenzék, vagy valamelyik kis párt). A bizonytalanok mítoszában bízik mind a két nagy tömb, hogy tőlük lehet még szavazatokat várni.
Ha most még mindig van olyan, hogy bizonytalan, akkor az nem fog elmenni szavazni.
Ezeket szerintem tudja mindenki, ezért már csak egymás hergelése, idegesítése, szidása megy.
A meg a másik, ha visszavonul, eltűnik, akkor is őt sejtik minden mögött. Ha meghalna, akkor a visszatérő szelleme dirigálna a túlvilágról.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!