Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök a kommunista gazdaságp...

Örültök a kommunista gazdaságpolitika mellékhatásainak?

Figyelt kérdés
Bezárások, sorok a benzinkutakon, áruhiány, mennyiségi korlátozások. Valóban ez lenne a jövő? Miért nem tanultunk az elmúlt idők hibáiból?

2022. márc. 10. 12:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9: miért ismételed el, amit már előtted pont ennek elkerülése végett leírtam? Tudom, hogy számodra elképzelhetetlen a dolog, ez van. Másoknak nem.
2022. márc. 10. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
A benzinárak befagyasztása visszafogja az inflációt
2022. márc. 10. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:
17%

Nem, nem örülök.

Sokkal jobb lenne 800-900 forintért tankolni.

Akkor meg azért sírnál!:)

2022. márc. 10. 13:39
 14/16 A kérdező kommentje:
#13: Nem lenne jó az sem, de elfogadnám. Gazdasági szempontból lehet, hogy én vagyok túlságosan kapitalista, de egyáltalán nem tartom hatékonynak az ilyen jellegű szélsőbalos beavatkozásokat. A történelem során már számtalanszor bebizonyosodott, hogy soha nem sül ki jó dolog az ilyesmiből, elég lenne ezekből tanulni. Így, vagy úgy, de mindig visszaüt. Az ilyen jellegű árcsökkentés egy illúzió.
2022. márc. 10. 13:56
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
A közgazdászok is megmondják, hogy fékezi az inflációt, hozzánemértőként ne puffogj.
2022. márc. 10. 15:06
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Utálom a kommunizmust, annak minden elemével együtt
2022. márc. 10. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!