Tegyük fel, hogy a Fidesz került ki a választásból győztesként. Milyennek képzeled el az elkövetkezendő 4 évet?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 00:04
31/37 anonim válasza:
Ne legyen igazam de szerintem hamarosan alkotmánymódosítás és ekkora elsöprő többséggel kiépítik a Putyini rendszert 2026-ban 100%-ig
32/37 anonim válasza:
Ja és kilépünk az unióból vagy NATO-ból vagy mindkettőből.
De mivel Orbán nem kap unióból pénzt és már most a győzelmük után a legelső mondatában Brüsszelezik így ez eléggé arra hajaz, hogy Orbán nem tervez sokat az unióba.
34/37 anonim válasza:
Ez egyértelmű. Remélem lesz olyan európai ország, amely befogad majd bennünket, ha meg kell indulnunk.
35/37 anonim válasza:
még nevetnék is utolsó, de sajnos inkább sírni volna kedvem, de ez bizony a mai magyar valóság tökéletes összefoglalása
36/37 anonim válasza:
Nincs értelme ellenállni, többségben vannak az oroszpártiak. Annyit nem ér, hogy tönkre menjek ebben a politizálásban. Tegnap óta is össze van szorulva a gyomrom, és tiszta ideg vagyok. Nem tudom, hogy mi nyugtatna le.
37/37 anonim válasza:
én alig tudtam valamit aludni, nem tudom mi lehet a kiút ebből a helyzetből. és amikor valaki erre annyit mond, hogy hát engedd el, úgyse lehet vele mit csinálni....fel tudnék robbanni, mert pont ezért tartunk itt, rossz-rossz, de úgyse lehet semmit tenni, engedjük el, szívjunk még egy kicsit.... sosem akartam elhagyni az országot, viszont jelenleg nem látok más kiutat, össze fog dőlni az egész gazdaság, lölőék tovább vásárolják a balatont, EUs pénzek (EU maga?) off, majd könyöröghetünk putyinnak, hogy legyünk ismét barátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!