Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 400 forintos euro meg a...

A 400 forintos euro meg a benzinnel való problémák milyen befolyással lesznek a választásra?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 20:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Fogj már meg egy tajtékos közgazdaság könyvet legalább. Minden egyes pontján gondolkozz el egy kicsit. Rá jönnél egyből, hogy nem a csúnya baloldallal van gond.

Orbán ordította a leghangosabban, hogy csökkenteni kéne a benzinen lévő adókat, nem a kormánynak kellene nyerészkedni. Erre mit csinált most az okos?? Hozott be egy ár plafont... Ezt is megtalálod a közgazdaságos könyvecskében és azt is, hogy mi ennek a hátránya.

Nőnek a bolti árak??? Hát persze, máshol is nőnek, semmi baj. De hol van máshol 17%-os áfa?? Tudom én, Soros, Gyurcsány, migráns.

Meg a 14.havi nyugdíjjal mi a helyzet?? Azt is beígérte már több mint 12 éve a miniszter.

Tudom én a gonosz Gyurcsány elvette, meg mennyivel rosszabb volt akkor az élet. Hallod, nem akkor volt amúgy megint egy világ válság mint most?? Csak érdekes, akkor valahogy úgy fel se tünt senkinek különösebben. Most meg hétről hétre mennek fel az árak, boltok zárnak be, benzin kutak zárnak be, vállalkozások mennek csődbe, nincs szakmunkás mert kimentek külföldre. Különös, nem??

2022. márc. 9. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Népünk tagjai megerősíítik Viktortát egy ismételt 2/3-ados választás összehozásával.

Feltéve, ha az ád egy zsák krumplit.

2022. márc. 9. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Emlékeztek még a hiperinflációra, amikor megkaptad a fizetésed egy havi munkáért, de mire a piacra kiértél, már egy zsák krumplit sem tudtál venni rajta?
2022. márc. 9. 21:19
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj veletek és az ellenzéki politikusokkal, hogy nem vagytok képesek megérteni a választók többségének a gondolkodását.

Gyurcsánnyal nem lehet választást nyerni de 12 éve próbálkoztok.

Egy vidéki polgármester felülkerekedik a 6 párt vezető politikusain ? Milyen politikusok ezek ?

Amig nem fogjátok fel, hogy meg kell hallgatni az embereket és az alapján kell politikát csinálni amit a többség akar addig ellenzékben lesztek.

2022. márc. 9. 21:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ennek a népnek mi kell ahhoz, hogy ezt a csótány brigádot elüldözze. A másik sem sokkal jobb, aláírom.

Arra mindenki számítson, hogy a választás után földindulás lesz. Fel kell majd oldani az árstoppokat, el fog szabadulni minden. Bárki nyer. A Fidesz fog úgy 70 % szerintem. Ha nem akar államcsődöt a rezsiharcnak is vége lesz. A pénzünk értéktelenné fog válni és a Fidesz nem fog tudni mit kitalálni: vagy eltakarodik vagy erőszakkal marad hatalmon és belarusz helyzet alakul ki (ezalatt szinte biztos, hogy kilépünk vagy kivágnak az EU-ból, de lehet, hogy a NATO-ból is).

A fideszes nagymamák tehetnek egy szivességet a hőn szeretett unokáiknak azzal, ha nem szavaznak Orbánra.

A másik se sokkal jobb, de őszintén remélem, hogy egy ilyen nagymúltu nemzet nem választ meg egy Lukasenkát magának.

2022. márc. 9. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:

"meg kell hallgatni az embereket és az alapján kell politikát csinálni"

Parancsolj: https://www.youtube.com/watch?v=_Dwl9c2HyV0

2022. márc. 9. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
"A legjobb érv a demokrácia ellen, egy 5 perces beszélgetés egy átlagszavazóval." - Winston Churchill
2022. márc. 9. 21:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Orbán kit hallgatott meg??

Folyamatosan megy a propaganda, hogy ezt és ezt üzenjük már meg brüsszelnek. De azt nem teszik hozzá, hogy brüsszel az az eu és az eu az ahonnan a semmire kapjuk a pénzt. Csak utána már megint gonosz eu, mert a Viktornak rácsaptak a kezére, hogy ne lopjon már annyit és mit csinál?? Nyom még egy kör üzenyükmegazeunak-ot.

Soros pénzén tanult a legtöbb fideszes, majd ők kezdik el azt, hogy Soros miket tervez. Meg az ellenzék Soros bérnec. Már nem azért, de csak ők köthetőek hozzá.

Ezek közül van olyan amit a választók javasoltak?? Nincs.

Áfa csökkentés, jövedéki adók csökkentése... Ezeket kérte valaki?? Igen. Van?? Nincs.

Lakás támogatással hogy állunk?? Szingli vagyok, nincs felesleges 20-30 millám házat venni nem tudok. De ha a szüleim nyakán maradok és valami random csajjal felválalok 3 gyereket akkor már elérhetek valamit. Kb ennyi a szememben a CSOK. Ezzel tényleg nagyon jól felvitték a lakásárakat de ennyi. Kinek kellene vállalni 3 gyereket?? Annak akinek van hova és van mire szülni. Nekem még pár évig nem lesz gyerek. Mit tudok tenni?? Vagy albérlet ahol fizetek valami horror összeget, vagy keresni kell valami lepukkant csöves házat amire talán kapnék hitelt, persze nem arra a házra, mert a bank nem tartaná annyira, mint amennyiért meg lehetne venni, hanem pl a szüleim házára. Na az aztán üzlet.

De ez Magyarország és a lehetőségek határtalanok. Szép és jó ez, hogy támogassuk a gyerekeseket, csak lenne ennek jobb módja is, meg a másik, hogy így aki kezdené az életét az nem tud boldogulni.

(Tudom én lehet szobát is bérelni havi 40ért, plusz rezsi, plusz közösköltség. Csak azért arra megint lehet szépen alapozni egy életet.)

2022. márc. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!