Mit gondolsz a tanárok listázásáról?
Figy modell se lehet akárki...
Ott is megvannak a normák, meg az életkor is...
Az én életem nem hazugság, mint az LMBTQ!
További jó harcot a természet törvényei meg
a többségi norma ellen!
Évezredek óta KISSEBBSÉG vagytok, azok is maradtok!
Ezt is csak melegek szájából hallani...
Hetero ilyet nem állítana soha!
34-es, igen, vagy inkább egészen a középkorig...
amúgy igen, ismerek egy homofóbot, akinek a felesége mondta, hogy hozzá sem ért kb soha, meg egyéb apróságok miatt sejti, hogy meleg.
Sajna kedved bejelented_... jó eséllyel az.
Igen, a zöld szeműek is kisebbségben vannak, mindig abban is voltak, és soha nem is lesznek többségben. :D És mondom, a természet törvényei szerint vannak a melegek is, ezért is van jelen az állatoknál is. Az örökbefogadás a fő cél.
"ismerek egy homofóbot, akinek a felesége mondta"
:D
Mai világba szex nélküli házasság?
Ez is csak egy Meleg agyban létezhet...
Na erről beszélek! Te is meleg vagy!
Hidd el, ezen vita után örülnék, ha megmondhatnám, de sajnos nem vagyok meleg. :D
Igen, az illető egy tökéletesen szavahihető nő, mert egy nagyon közeli rokonom. 40 évesen házasodtak össze, és 1-2 ilyen kötelességszerű szex volt az elmúlt 7 évükben.
Tudod te, hány érdekházasság van, ami ilyen? Pont az ilyen középkoriak miatt, mint te. Boldogtalanok életük végéig, szex meg nyilván kb nincs is, mivel a meleg tag nem vonzódik a lányhoz, épp annyira, mint ahogy te nem vonzódsz egy pasihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!