Liberális barátainknak tényleg elmentek otthonról?
2022. márc. 9. 16:08
1/19 anonim válasza:
Gondolom ideiglenes jellegű lenne a kezdeményezés,bár fogalmam sincs hogy a liberalizmust miért keveri bele a vadkender kft.
2/19 Isti22 válasza:
3/19 A kérdező kommentje:
"bejelentheti" Igaz senki se gondolta volna hogy a "rendkívüli" bejelentés,semmi rendkívülit nem tartalmaz. Direkt végighallgattam :)
2022. márc. 9. 16:13
4/19 anonim válasza:
Vadhajtások egy egyszerű kormány sgg nyaló szutyok hulladék lap, nem csoda, hogy senki nem vállalja fel a nevét náluk.(se) épeszű ember minden tényezőtöl függetlenül elkereüli, nem hogy még olvassa.
5/19 anonim válasza:
Ebben semmi liberalizmus nincs egyébként, én sem értem hogy ezt hogyan sikerült nekik kihozni. De az igaz, hogy a vadhajtások kifejezetten szeret baromságokat írni kb mindenről, olyanok mint egy bulvárlap, ahol a kattintások számáért cserébe próbálnak minden nap egyre nagyobb hülyeségeket állítani.
6/19 anonim válasza:
Vakpajtások ma is, mint minden nap, bebizonyította, hogy haszontalan szennylap.
7/19 anonim válasza:
szánalmas, remélem a kárpátaljai magyarokhoz is eljut a hír akiket 100 éve terrorizálnak az ukrán férgek
8/19 A kérdező kommentje:
Beszédes hogy ott van a forrás,de annyira csölátásuak vagytok, hogy egyből sír a szátok ha nem balos propaganda van idézve :)
2022. márc. 9. 16:23
9/19 anonim válasza:
Ha sikerül leváltani a kormányt, remélem hogy ezt a retek vadhajtásokat betiltják.
10/19 A kérdező kommentje:
/9 Mindenütt természetesen gondolom a "szólásszabadság" nevében.
Bolsevik #darab.
2022. márc. 9. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!