Akkor ennyi volt a balhé a 400 Forintos Euró miatt?
Figyelt kérdés
Pár napja mindenki ajnározott hogy 400 Forint az Euró. De azóta sem érte el újból a 400 Forintot, ma is 389 volt a max, jelenleg 379.
Akkor ez a téma ennyi is volt, visszaerősödik a Forint?
2022. márc. 9. 14:08
1/16 anonim válasza:
Visszakorrigált. Talán beavatkozott az MNB, de nem verte nagy dobra.
Remélem a 360 irányába fog menni, de azért ne lepődj meg, ha a következő hullámban 420-ig meg sem áll.
Megnőtt a volatilitás, még bármi lehet.
2/16 anonim válasza:
2010-beb 260 forint volt. Az volt még az erős forint.
3/16 anonim válasza:
Az árfolyam változása nem állt meg. Attól, hogy most erősödik, holnap, vagy a jövő héten, vagy egy hónap múlva még ugyanúgy mehet 400 fölé is.
4/16 anonim válasza:
MNB és az exportlobbi érdeke hogy gyenge legyen a forint. Kicsit beavatkoztak hogy ne törjön ki pánik.
5/16 anonim válasza:
Hát hogyne. Vissza. Jelenleg 110-et kéne tartósan. Akkor lehetne mondani, hogy vissza. Most mindössze azt lehet mondani, hogy olyan, mint a dagály. Egyre nagyobbak a hullámok és egyre messzebb érnek. Tavaly a 350 volt a botrány, aztán a 370, pár napja a 380 fölötti, most a 400. Lesz ez még több is e rövid hónap alatt.
6/16 anonim válasza:
Visszaerősödik a forint???
Keress youtubeon tözsdés videót... nézd meg, hogy "erősödik" a forint pár éve...
7/16 anonim válasza:
2-es és 2010-ben mennyi volt egy havi nettó átlagfizetés? 130ezer?😃
Ha utána számolsz, de nem is kell, elég ha csak belegondolsz, ha megy. Most erősebb a forint, mint 2010-ben.
8/16 anonim válasza:
Nemtuduk mitteni, elkell fogadni!
9/16 anonim válasza:
Hogy jön az átlagfizetés a forint árfolyamához?
10/16 anonim válasza:
Szerintem az MNB közbeavatkozhatott, olvastam, hogy ha szükséges, akkor mindenképpen tesznek valamit. Aztán végül is ki tudja mi történt, jómagam sem vagyok közgazdász meg ilyesmi, csak tippeltem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!