Nyerhet-e 4/5-ös többséggel a FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 08:51
11/13 anonim válasza:
"#2.) 📵 :D Jól van kis csillagom , álmodozzál még :D"
🔞 Megsúgom neked itt 2022-ben lesz változás. Közben felnőtt egy új generáció, akiknek nem kampány, hogy Gyúúúúúrcsány
♿️ Esélytelen, hogy még 2026-ra akár összeszedje magát a Fidesz. Örökre elvesztették minden hitelességüket, DJ Pávatánc Viktorral az élen.
🚫 12 év nem volt elég a Fidesznej, hogy egy "K" betűs PROGRAMOT összehozzanak, csak jelszavakat skandálnak, mint Gyurcsány, Soros.
Nem értem ezeket az emotikonokat amúgy. Kipróbáltam, de nem lett merevedésem. Mi más értelme lehet retardált kisgyerekként írni, nem tudom, nekem egyszer most elég volt.
12/13 anonim válasza:
Szerintem jó, ha meglesz nekik az 50 %. (Fidesznek).
13/13 anonim válasza:
#12 legutóbb 49%-al lett 2/3-uk. Fidesz matek ilyen 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!