Orbán begbukott végleg, és az országunk is? Hogy ment így tönkre minden?, Hogy kellett volna tenni ellene? Miért lett ez hagyva?
Az országunknak vége, itt falun , már éheznek az emberek!
500 forint a legolcsóbb kenyér.
12) de miért?magyarázd már meg hogy megértsem!!
Ellenség fóli,fosztogatja az országot?miről maradtam le?
A kommunizmus 40 éve alatt egyszer sem hallottam ilyet vifi az ország nem tudná fenntartani magát.a V4-ek közül is ez az ország volt a legfejlettebb, leggazdagabb.mi változott meg az elmúlt 30 évben?
16) nem értem.hamarabb váltottunk rendszert mint az Észtek, jóval fejlettebbek is voltunk, most nézd meg hogy ők hol tartanak.ott sem voltak jobb gyártási eszközök mint nálunk,a mezőgazdasághoz,állattartáshoz pedig mi kell?ivóvíz,legelő, esetleg vegyszer vagy műtrágya,ezek nem bonyolult dolgok.
"És akkor nem beszélek olyan területetkről, mint az egészségügy -itt volt a virus"-ez most volt 2 éve,de eltelt 30 év a rendszerváltás óta..
Továbbra sem értem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!