Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unalmas már a fideszesekke...

Nem unalmas már a fideszesekkel való véget nem érő vitázás? Ti nem unjátok még?

Figyelt kérdés

Hiába mond az ember akármilyen érvet, bizonyítékot, a fideszesektől úgyis az a válasz, hogy soros, gyurcsány, brüsszel, libsi. Teljesen mindegy, mit mond az ember.

Kicsit olyan, mint mikor a hívő vitázik a nem hívővel. Teljesen felesleges, úgyis ott van az ultimate "mindenható isten" érv a hívő kezében, ami bármilyen racionális magyarázatot, tényt lesöpör.

2022. márc. 7. 21:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
De, ezért nem is velük kell vitázni. Te valójában azokkal a bizonytalanokkal vitázol ilyenkor, akik még nem tudnak dönteni. Ők nyilván átlátják, hogy melyik fél bukik el egy vitát.
2022. márc. 7. 21:36
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Lássuk be, ezek elég jó ellenérvek, főleg a Gyurcsány.
2022. márc. 7. 21:36
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Én azt szeretem benne, hogy változatos, minden nap változik a véleményük, attól függően mi a mondás fentről. Pl egy hete még azon lehetett vitázni, hogy "mekkora kamu, hogy az oroszok támadni akarnak", most meg azon lehet, hogy "jó, hogy háború van, Putyin kétszer is megmondta hogy ukrajnát nem hagyja".
2022. márc. 7. 21:38
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
De, én már nem megyek bele vitákba, de szomorú ez a helyzet. Normális emberrel meg lehet vitatni dolgokat, mert a dolgok nem feketék és fehérek. Azt nem bírom, ha valaki nem látja be egy pártnak a hibáit és elvakultan követi mindenben őket. Egyszerűen felesleges velük leállni vitázni, mert menthetetlen esetek.
2022. márc. 7. 21:39
 5/23 anonim ***** válasza:
71%
Soros pénzelt, hogy ezt a kérdést kiírd?
2022. márc. 7. 21:52
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Elkezdeni is értelmetlen azt velük.
2022. márc. 7. 21:53
 7/23 anonim ***** válasza:
59%
Van a mondás, hogy aki hülye az hülyén is hal meg.
2022. márc. 7. 21:57
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
Az agymosott, fanatikus emberekkel nem érdemes, csak magadat mérgezed vele. Viszont, jól írta a #1, megnyerhető vele néhány bizonytalan, ha olvas egy ilyen vitát. Egyébként a Fidesz magtábora olyan 700 ezer és 1 millió között lehet. Ők akkor is fideszesek lesznek, ha Orbán saját kézzel veszi el tőlük a pénzt. Őket hagyni kell, mindegy. De a Fidesz táborban ott van másfél másik ember, akik különböző motivációk miatt szavaznak a Fideszre. Vagy azért, mert biztonságot éreznek vele, vagy azért, mert nem érzik azt, hogy lenne alternatíva. Ebből a másfélből akár 1 millió is meggyőzhető lenne, ha lenne egy normális kampány. Én azt gondoltam decemberig, hogy MZP megszólíthatja őket, de az utóbbi időben egyre-inkább olyan a kommunikációja, mintha csak az egyértelmű ellenzékieket akarná megnyerni.
2022. márc. 7. 21:58
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

" a hülye is tudja, hogy Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát."

megtámadja

"a forint a brüsszeli döntések miatt gyengül."

Hát nem tudom, Szlovákiában egy euró még mindig egy euró...akkor valószínűleg nem az EU-val lehet a baj...

2022. márc. 7. 22:00
 10/23 anonim ***** válasza:
8%

Ezektől sokall különb a Mi Hazánk és nekik van programjuk is, nem úgy mint eme 2 csoportnak.

EZek tényleg csak egymást szidják de azonkivűl semmi értelmes nincs a kommunikációjukban.

Persze a sok buta ember ezt is megeszi .

2022. márc. 7. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!