Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt a választást jobb nem...

Humor Herold kérdése:

Ezt a választást jobb nem megnyerni?

Figyelt kérdés

Elnézve a háború hatásait...és azáltal amilyen csodás jövő vár országunkra.

És kicsit olyan is az ellenzék, mintha nem akarnának nyerni :) Elég érdekes kijelentések, nyilatkozatok. Mintha direkt maguk alatt vágnák a fát. Győzelem esetén kapnának egy gazdaságilag harmatgyenge elszegényedő országot.Lehet úgy gondolkodnak hogy vigye el ezt a szavazást is a fidesz.És bukjanak bele ők ebbe a helyzetbe.

Úgy fest a közeljövő hogy kényelmesebb lesz ellenzékben lenni :)

2022. márc. 7. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát az tény hogy nehéz, nagyon nehéz dolga lesz a győztesnek ha jól akarja csinálni.
2022. márc. 7. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Úgy látom ez csak neked tűnik így vagy a kormyánypártiaknak.
2022. márc. 7. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Igen, a fidesz a legjobban teszi, hogy ha most veszít, MZP elviszi a balhét, ők meg ellenzékből mocskolódhatnak tovább ezerrel.
2022. márc. 7. 18:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Én inkább az ellenzék viselkedésén látom ezt. Orbánék kapaszkodnak a hatalomba meg amit kiépítettek 12 év alatt. Ők szerintem úgy vannak vele hogy nehéz lesz,de valahogy majd csak lesz,és tovább erősíthetik a pozíciókat mindenhol.

Az ellenzék most nem igazán járna jól a győzelemmel, mert egy ilyen helyzetben képtelenség lenne megmutatni hogy ők jobbak.

Pedig talán most lett volna a legnagyobb esélyük hogy végre más is lehetőséget kapjon az irányításra!

2022. márc. 7. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeritem direkt nem akarnak veszíteni.
2022. márc. 7. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ellenzéknek lesz esélye ezután is. Ott is tisztulnia kell a képnek. Nem hiszem hogy veszteni akarna bármelyik is. Az ellenzéknél mzp kampányánál vannak hibák sajnos. Plusz mzp nem gyakorlott a kommunikációban. Ettől én még a nagyrészével amit mond egyetértek.

Lehet hogy a 6 párt is sok és nehézkes 7 szereplőnek együtt ezt csinálni. Szerintem így is nagy eredmény amit elértek. Máshol fél évig tárgyal 3 4 párt a koaliciorol.

Tehát érdemesebb lenne mondjuk 3 nagyobb tömbre tagozodnia az ellenzéknek.

2022. márc. 10. 04:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!