Ezt a választást jobb nem megnyerni?
Elnézve a háború hatásait...és azáltal amilyen csodás jövő vár országunkra.
És kicsit olyan is az ellenzék, mintha nem akarnának nyerni :) Elég érdekes kijelentések, nyilatkozatok. Mintha direkt maguk alatt vágnák a fát. Győzelem esetén kapnának egy gazdaságilag harmatgyenge elszegényedő országot.Lehet úgy gondolkodnak hogy vigye el ezt a szavazást is a fidesz.És bukjanak bele ők ebbe a helyzetbe.
Úgy fest a közeljövő hogy kényelmesebb lesz ellenzékben lenni :)
Én inkább az ellenzék viselkedésén látom ezt. Orbánék kapaszkodnak a hatalomba meg amit kiépítettek 12 év alatt. Ők szerintem úgy vannak vele hogy nehéz lesz,de valahogy majd csak lesz,és tovább erősíthetik a pozíciókat mindenhol.
Az ellenzék most nem igazán járna jól a győzelemmel, mert egy ilyen helyzetben képtelenség lenne megmutatni hogy ők jobbak.
Pedig talán most lett volna a legnagyobb esélyük hogy végre más is lehetőséget kapjon az irányításra!
Az ellenzéknek lesz esélye ezután is. Ott is tisztulnia kell a képnek. Nem hiszem hogy veszteni akarna bármelyik is. Az ellenzéknél mzp kampányánál vannak hibák sajnos. Plusz mzp nem gyakorlott a kommunikációban. Ettől én még a nagyrészével amit mond egyetértek.
Lehet hogy a 6 párt is sok és nehézkes 7 szereplőnek együtt ezt csinálni. Szerintem így is nagy eredmény amit elértek. Máshol fél évig tárgyal 3 4 párt a koaliciorol.
Tehát érdemesebb lenne mondjuk 3 nagyobb tömbre tagozodnia az ellenzéknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!