Lehetséges lenne erősíteni a Ft-ot 250ft-os euró árfolyamig? Mit kellene tenni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 17:51
1/12 A kérdező kommentje:
Mennyit javítana a Ft árfolyamán egy baloldali kormány?
Mert ilyen apróságok is szerepet játszanak.
2022. márc. 7. 17:52
3/12 A kérdező kommentje:
2 ez csak részben oldja meg.
2022. márc. 7. 17:53
4/12 anonim válasza:
Nem tudom mit lehetne tenni, gyanítom ebben a helyzetben bármit tenne bármelyik kormány nem lenne 250ft az euró.
5/12 anonim válasza:
nagyon sokat kéne fejlődnünk, könnyebb rontani a valutánkon mint javítani.
most s háború mellett érződik még hogy "demokratikus" kormányunkat büntivel sújtja az eu.
7/12 anonim válasza:
Amikor életem első Euróját vettem kb. 20 éve akkor kevesebb volt mint 250 Forint. Azóta folyamatosan romlik az árfolyam, így azt gondolom valami csodának kéne történnie. Ötletem sincs arra, hogy mi az ami annyira erősítene a Forinton, hogy megint 250 legyen az árfolyam.
8/12 A kérdező kommentje:
7 egy baloldali kormány sokat erősítene rajta.
2022. márc. 7. 18:06
9/12 anonim válasza:
Én az oktatás alapjaiban történő megreformálásában látom Magyarország egyik nagy esélyét. Persze annak kell vagy 20 év, mire learathatjuk a gyümölcsét. Az országunk (hagyományos értelemben vett) ipara már nem hiszem, hogy helyreállítható, viszont informatikai, orvosi, mérnöki területeken jelentős exportot tudnának a magyarok előállítani, ami erősítené Magyarország gazdaságát, és ezáltal a forintot (már ha ragaszkodunk hozzá). Csak ehhez egy olyan közoktatási rendszer kellene, ami világszínvonalú tudást ad, és nem egy lexikonnak tekinti a diákokat, hanem ösztönöz arra, hogy a diákok az érdeklődési területeik legjobbjai legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!