Nem túl korai a maszkhasználat és a járványügyi
korlátozások eltörlése?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra eltörlik a maszkhasználati kötelezettséget, és minden egyèb jàrvànyügyi korlátozást. Pedig a járvány még tart, az oltások nem teljesen hatékonyak, a maszk valamennyire védett legalább. De így ha valaki elkapta a járványt, és össze-vissza köhög, akkor sokkal nagyobb az esélye maszk nélkül, hogy megfertőz.
Az omicron nathaval egyenlo. Daniaban hetekkel ezelott eltoroltek mar mindent. Itt is reg torolni kellett volna. Hiszti az egesz.
2022. márc. 7. 09:51
2/13 anonim válasza:
Szerintem az, de igy se hordta már a kutya se -rajtam kivül, én mondjuk ezentúl is fogom-
2022. márc. 7. 09:51
3/13 anonim válasza:
1-es, szerintem kérdezz meg pár eü dolgozót, hogy mennyire hiszti az...
Van rokonság, aki nyugati korhában dolgozott a covid alatt covid osztályon -egyébként szimpla szakápoló az illető-, tőle tudjuk, hogy nem tudták megkülönböztetni az oltotttól az oltatlant, akármelyik hullám ideje alatt is, viszont sok ápoló úgy nem kapta el, hogy betartották a higéniai előirásokat és maszkot hordtak -túlélték-
2022. márc. 7. 09:54
4/13 anonim válasza:
Nem, követtük más országok példáját, illetve a lecsengő újfertőzött-adatokat.
2022. márc. 7. 09:58
5/13 anonim válasza:
Kérdező, nyugodtan hordhatod továbbra is, nincs megtiltva :)
2022. márc. 7. 10:00
6/13 qkker1 válasza:
Már régen el kellett volna törölni.
2022. márc. 7. 10:02
7/13 anonim válasza:
Kérdező, most már háború van, attól kell félni.
2022. márc. 7. 10:02
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem a 28 éves, bivalyerős, jó barátom kapta el bő 1 hónapja. Lázas volt, gyenge volt, rázta a hideg, alig bírt kikelni az àgyból. 1 hétig volt rosszul. Azért nem mondanám, hogy nátha.
2022. márc. 7. 10:03
9/13 qkker1 válasza:
Engem egy erősebb nátha is lever ennyire, a covid meg úgy ment át a családon, hogy csak az antianyag tesztből derült ki, hogy elkaptuk.
2022. márc. 7. 10:05
10/13 anonim válasza:
Egy idős ismerős "csak" az omikront-t kapta el, 3 hétig feküdt korházban, de annyira, hogy a nevét nem tudta megmondani, az orvosok épphogy megtudták menteni, 4 hónappal később, még most is vannak memórai problémái és fizikailag sincs toppon az illető.
Nekem 2 rokonom hallt bele, 1 majdnem, 1en meg átment minden tünet nélkül. Egyszerűen kezelhetetlen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!