Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a háború átterjed Magyarors...

Ha a háború átterjed Magyarországra is, itthon maradsz vagy elhagyod az országot?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 16:44
A kérdező szavazást indított:
Maradok
Megyek
28 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

Teljesen mindegy mit csinálsz.

NATO tagként ha támadnak, akkor atomháborúban minden eltűnik.

2022. márc. 6. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Maradok, engem senki ne nézzen parazita migriknek, aminek mi tartjuk a migriket.
2022. márc. 6. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
1: hülyeség, senki nem akarja a világvégét, ezért nem lenne atomdobálás, ha konvencionális fegyverekkel támadnak
2022. márc. 6. 16:54
 4/6 tobas ***** válasza:
100%
Én megyek, elmúlt évtizedben úgy is annyi mindenért voltam már hazaáruló ebben az országban, hogy akkor tessék, még egy dolog nem oszt nem szoroz.
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Rossz kérdésre nem lehet jó választ adni. Egyébként bizonyos értelemben átterjed, viszont harctérileg nulla az esélye.
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Putyinnak nem ment el ennyire az esze, hogy a NATO-t támadja. Akkor nem a gyengébbel harcolna, amiben otthon van, hanem kapna egy szép pofáncsapást, hullanának az orosz repülők, tankok, mint a legyek.
2022. márc. 6. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!