Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok mit vergődnek az euro...

Balosok mit vergődnek az euro árfolyamon , tán euroban fizetnek a boltokban?

Figyelt kérdés

Kit érdekel hogy 360 vagy 380 az euro? Forintban fizetünk nem euroban

És ti akartok eurot beveztni na akkor lenne infláció akkor lenne 2 euro egy kenyér fizetés még 500 euro

2022. márc. 6. 13:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Én pont az előbb írtam hogy befejeztem vele a dolgot, én írtam érveket neki, ő meg ezeket úgy próbálta megcáfolni hogy de akkor is nekem van igazam és kész le is írtam, ha valaki nem képes megcáfolni az érveket onnantól kezdve nem lehet komolyan venni, és csak magát minősíti az illető ezért is mondtam hogy ezzel azt bízonyitja hogy inkompetens és rá kell hagyni a dolgokat, ha van egy kis esze ezután elgondolkodik ezen és elszégyelli magát ha nem akkor meg a saját szegénységi bizonyítványát mutagatja mások előtt továbbra is ami elég szánalmas dolog.
2022. márc. 6. 15:21
 52/62 A kérdező kommentje:
Hát ez a jó balos módszer, ide írsz pár hazugságot amit megcáfolok utána meg elmenekülsz, hogy "jajj hagyjuk rá" , mert mattot kaptál..
2022. márc. 6. 15:48
 53/62 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok, majd megtudja
2022. márc. 6. 15:50
 54/62 anonim ***** válasza:
100%
De pont ezaz hogy nem cáfoltad meg, hanem azt írtad neked van igazad és hülyeséget írok ez Bem cáfolás te iq betyár xdd. Látod erről beszélek, hogy buta vagy és még büszke is rá nagyon szánalmas, főleg hogy ilyen emberek még szavazhatnak is.
2022. márc. 6. 16:59
 55/62 anonim ***** válasza:
100%
54: ilyen a tipikus fideszes szavazó. Tájékozatlan, buta, és magabiztosan mondja a hülyeségeit.
2022. márc. 6. 17:00
 56/62 A kérdező kommentje:

Ilyen inkább az ellenzéki akinek a nagy jelöltje mzp aki össze vissza beszél még saját elemzőik szerint is

2022. márc. 6. 17:06
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
De azt még MZP is felfogja, hogy miért nem jó, ha esik a forint árfolyama.
2022. márc. 6. 17:14
 58/62 A kérdező kommentje:
MZP-nek az a jó ami a magyarnak rossz
2022. márc. 6. 17:20
 59/62 anonim ***** válasza:
Azért, mert a Forint értéke csökken, egyre kevesebbet fog érni a pénzed a boltban, jelenleg 20%-os inflációt már jósolnak. De lesz még több is.
2022. márc. 7. 10:13
 60/62 anonim ***** válasza:

"A forint gyengülése Orbán eszmefuttatása szerint azt jelenti, hogy tulajdonképpen "ellopják a pénzt az emberek zsebéből", mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér."

"Orbán leszögezte: "a gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak."

"

2022. márc. 7. 10:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!