Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ehhez mit szóltok?

Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

Miniszterelnök 2008.-as beszéde az oroszoktól amikor ugyan úgy vegzáltak egy másik nemzetet

[link]

2022. márc. 5. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Teljesen korrekt. Ennek szellemében cselekedtünk most is.
2022. márc. 5. 17:56
 2/10 A kérdező kommentje:

17:56

Igen? Akkor ki is az agresszor? Mert 1-2 ilyen-olyan a Nato-ra mondja 2008.-ban is a Nato miatt támadott akkori elnök Medvedev?

2022. márc. 5. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Nem ezt csináltuk?

Mivel lettek volna az ellenzékiek elégedettek? Értem én, hogy kell köpködni Orbánt de pont ezt csinálta amit mondott. Az meg hogy katonailag nem akarunk ebbe belekeveredni az szerintem helyes.

2022. márc. 5. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Tisztázni kene es felvilagositani a putinistakat mi is a helyzet.
 5/10 anonim ***** válasza:
#2 engedd el az orosz párti embereket.. sajnos magyarországról sosem vonultak ki csak új életet kezdtek..
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

ma 18:02

Miben érzékeled ezt, hogy az oroszok mellett állt ki Orbán/Fidesz/Magyarország?

Ha nem érzékeled ezt akkor miben látod az ellentmondást 2008-as szöveg és 2022 tettei között?

2022. márc. 5. 18:04
 7/10 A kérdező kommentje:

“ Mivel lettek volna az ellenzékiek elégedettek? Értem én, hogy kell köpködni Orbánt de pont ezt csinálta amit mondott. Az meg hogy katonailag nem akarunk ebbe belekeveredni az szerintem helyes.”

Nem is kell beleavatkoni!!!! De akkor pénteken miért mondta, hogy a Nato nem segít? Én nem beszélek így a barátommal hogy nem segít, ha a harátom ezt mondaná a hátam mögött én azok után tudod mikor beszélnék vele…

2022. márc. 5. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
#7 nefélj! Majd megint a megkérdezésünk nélkül dönt a kormány válsághelyzetre hivatkozva, hogy kiléptünk a háború alatt az unió-ból és a nato-ból is, mert "nekünk ki kell maradni". A nato meg "veszélybe sodor" minket. Ahogy annó az oroszokkal is üzletet kötótt orbán a magyarok tudta nélkül, 30 éves lejáratú hitellel 4000 milliárd forintra..
2022. márc. 5. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 18:05

Most miről beszélsz? Azt mondtad, hogy nem álltunk ki Ukrajna mellett de most már az fáj, hogy Orbán nem bízik a NATO-ban. Ha ez a bajod akkor ezt kérdezd de azért sajna nem lenne példa nélküli az hogy kiderüljön, hogy a nyugat nem áldozza fel a saját katonáit miattunk.

"„Aki azt gondolja, hogy a NATO megvéd minket, az téved: nekünk is meg kell védenünk magunknak, a nyugati szövetségesek csak akkor segítenek”

– világított rá. Úgy látja, a felkészülést egy ilyen konfliktusra nem lehet később pótolni, és szerinte a magyar kormány időben kezdett hozzá. Mint mondta, jó lett volna hamarabb, de „2010-ben le volt gatyásodva az ország, nem tudtunk mindent megoldani, sok mást el kellett intézni a magyar hadsereg felfegyverzése előtt”. Szerinte a haderőfejlesztést a magyar kormány „baloldali össztűzben” kezdte meg. Megnyugtatta a magyarokat, bár még nem végeztek teljesen a munkával, Magyarország már elég erős ahhoz, hogy a nyugati szövetségesekkel együtt garantálni tudja a magyarok biztonságát.

„Betonszilárdságú biztonságunk van, ez kétségtelen”"

Azt kéne nézni amit mond, nem azt ami neked ebből átjön.

2022. márc. 5. 18:30
 10/10 A kérdező kommentje:

“ Betonszilárdságú biztonságunk van, ez kétségtelen”"

Nato nélkül? Milyen védelem? Rakunk ki 1-2 “barrier block” ? vagy milyen védelem? Te elhiszed hogy a Nato nélkül is jók vagyunk, miért nem lépünk ki?

2022. márc. 5. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!