Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ukrán menekültek között...

Az ukrán menekültek között miért van olyan sok szír külsejű és néger?

Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam, hogy a szírek, muszlimok csak mindössze 1-2%-át alkotják az ukrán lakosságnak, a menekültek között viszont igen nagy számban vannak ilyen külsejűek, persze tudom, hogy külső alapján ezt nehéz megállapítani, de az ukránok alapból szerintem nem ennyire kreolosak.. Illetve igen sok az afrikai színes bőrű is a menekülők közt, lévén, hogy Ukrajna nem is EU-s ország, így nem is volt semmilyen kötelezettségük betelepíteni őket, a menekültek közt mégis elég magas számban vannak. Ez hogy lehet?

2022. márc. 5. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

"Ilyenkor háború alatt mi van amúgy a határoknál rostokló illegális migránsokkal? Őket továbbra is feltartják, vagy most előttük is nyitva álla határ?"

Hát ha illegális migráns, akkor már bent van az országban, hiszen migráns. Őket nem kell beengedni, mert már itt vannak.

Aki illegálisan akar bejönni, azt nyilván nem engedik be, hiszen az illegális.

Ha odamegy egy határátkelőhöz, akkor meg beengedik, de az már legális, tehát ha egy arab vagy szíriai fogja magát és átsétál a hátor legálisan, akkor ő nem lesz illegális migráns. Csak "sima" migráns, akiket meg eddig is beengedtünk, meg beengedünk most is.

Tehát összességében nem történt semmilyen változás az illegális és legaláis bevándorlók esetében, minden ugyan úgy működik

2022. márc. 5. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:
13%
3-as:Magyaran akik nem kaptak anno Eu-s vízumot ès ezèrt Ukrajnaban kötöttek ki.
2022. márc. 5. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

És 7 évet vártak egy háborúra? Közben meg beiratkoztak egy egyetemre, hogy ne legyen unalmas az élet?

Szerintem ezt gondold át.

2022. márc. 5. 15:51
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
13)Nem,csak kapóre jött nekik,hogy bejussanak az Eu-ba.
2022. márc. 5. 17:55
 15/15 anonim ***** válasza:

"Akkor őket is beengedik most már ezek szerint?"

Már hogy engednék be? Akikről te beszélsz, azok a déli határnál vannak, és ott ugyanúgy működik a kerítés meg a határvédelem, mint eddig.

2022. ápr. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!