Fideszesek, hogyan emésztették meg, hogy az Orbán-kormány az ukránok mellé állt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 19:27
1/18 anonim válasza:
Ők mindig is az ukránok mellett álltak, és utálták Putyint. :)
2/18 anonim válasza:
Bisztos Orbának büntudata van h ő robantotta ki a háborút egy személyben így sztem én is odaálnék
3/18 mindentudó99 válasza:
Nincs mit megemészteni rajta. Minden ép eszű ember ellenzi amit Putyin csinál. De attól még gázt és kőolajat ugyan úgy venni kell tőlük. Mert gondolom tankolni és melegedni te is szeretnél.
4/18 anonim válasza:
#2 ez egy vicc? Nem vagyok oda orbánért de hidd el nem miatta lett háború ukrajnát amúgy se vették volna be a natoba egy darabig
5/18 anonim válasza:
de mert monta a Péter, néz utána
6/18 anonim válasza:
Nem kérdés, aki háborút indít az mellé nem lehet állni, bár az amcsik is indítottak jó párat.
7/18 anonim válasza:
6-jah és mégis mellettük állunk :D
8/18 anonim válasza:
Amúgy én elítélem orbánt péter is megmondta ő tehet róla.
Bár szerintem konkrétan ő indította a háborút, és valójában putyin is ő csak álruhában!
9/18 anonim válasza:
Próbálja jóvátenni, hogy háborút ribbantott ki két ilyen békés nép között, mint az orosz, meg az ukrán.
10/18 anonim válasza:
Ezt kellett tennie, ezt diktálja a szövetségesi meg geopolitikai realitás. Ettől én még nem kedvelem az ukrán rezsimet és élvezettel nézem a bukását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!