Mit fog csinálni Orbán Viktor ha idén leváltjuk a fideszt?
#6 Hazudsz mint mindig!
Orbán soha nem mondott olyat, hogy csalás történt amikor vesztettek a választáson.
#7 tudom hogy te degenerált komcsiként azt hiszed, mindenki hozzátok hasonló, de nem. Nem mindenkinek olyan a rövid az emlékezete...
2002-ben, és 2006-ban is vergődött, hogy csalás.
Pl
#8 Értem, hogy nagyon szeretnél valamit előrántani és nagyon erőlködsz, de legalább elolvashattad volna azt amit belinkeltél.
Ez egy 2005-ös cikk a 2005-ös történésekről. Nem 2002-es, nem 2006-os amikor választás volt.
#9 te nagyon bolsi, csak az első találatot dobtam be a google-ról. Nem mintha nem lenne teljesen mindegy, mikor hisztizett a választási csalás miatt, ha tény hogy hisztizett.
Én jól emlékszem hogy 2002 ben közvetlenül a választás után és 2006ban is csalást hisztizett. Híd lezárás meg a többi... Utána kereshetsz pontosabban, ha már ennyire se emlékszel, bár nem akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!