Nálunk melyik színész humorista lenne valóban jó elnöke az országunknak? Lenne ilyen egyáltalán?
Kérdésem komoly, tényleg.
Próbáljunk komolyan ötletelni. Nem celeb licitet szeretnék Csutival Berkivel meg Majkaval.
Ellenzekunk nincs. Jó politikusnak való színésznünk van?
Miért jó az ha egy humorista irányít egy országot?
Miért kell egy országot irányítani?
És miért pont egy humoristának?
Mivel tud többet egy humorista mint egy átlag közember? Vagy mint egy akadémikus? Netán mint egy milliárdos szoftverfejlesztő cég tulajdonosa?
És mivel tud többet egy jogász, vagy egy közgazdász szakon végzett lókötő, aki soha nem is dolgozott a szakmájában, sőt a kampányon kívül azt se tudja mi az a munka?
Miért kell hogy helyettünk, a NÉP helyett döntsön valaki, bajba sodorjon minket, majd magunkat áldozzuk fel, lövessük le, hogy védjük az ő magasságos s . ggüket?
7-es vagyok. Értem a kérdésed. Sztem ez a Zelenskij semmivel nem jobb mint a nálunk lévő színészek vagy humoristák. A Barátok köztből pl. Berényi Miklós színésze (Szőke Zoltán) indulhatott volna simán, pl. a "-Kft- (áthúzva) állam én vagyok" szöveggel. Egy ismert arc, mindenki rá szavazott volna.
Bödőcs politizál sokat, de nem annyira ismert, főleg anyugdíjasok körében nem.
Annak idején pl. Fábrynak lett volna esélye. Abban az időszakban amikor még Gyurcsány képét köpködte, akkor egy harmadik ellenzéknek bejöhetett volna, de ő ugye beállt a Fidesz mögé.
Sztem ha van egy jó humirostád vagy színészed akkor megfelelő mennyiségű pénzzel először országosan ismertté teszed (pl. egy Barátok Közt szintű sorozatban) majd simán felfuttatod és ott ül a miniszterelnöki székben. Nálunk ilyen csak azért nincs, mert nincs olyan érdekszervezet akinek ez érdekében állna. Azért ne legyenek illuzióid, az hogy Zelenskij ott van ahol, azt marhára nem önmagának köszönheti. Ugyanez igaz Viktorra, Gyurcsányra bárkire. A szálakat pénzemberek mozgatják mindig.
Én igazából abból az irányból közelíteném meg a kérdést, hogy természetesen bármi lehetséges, én nem tartom kizártnak hogy kutyát, akár lovat szavazzunk meg miniszterelnöknek (most nem viccelek amúgy) ha egy igazán jó kampány van mögötte (meg persze törvénymódosítás, hiszen elvileg csak emberek indulhatnak). Hanem mi szükségünk van arra, hogy bárki is uralkodjon felettünk, hogy helyettünk hozzanak döntéseket? Semmi. Tehát értelmetlenség az egész. Akár humorista, akár egy 60 éves diktátor ül ott, semmi szükség rá. Ha elpárologna, akkor nemcsak hogy minden menne tovább rendben, d e avilág jobb hely lenne. És ez minden politikusra igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!