Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye hogy most az a legfontosa...

Ugye hogy most az a legfontosabb, hogy ne sodródjunk bele a háborúba?

Figyelt kérdés
[link]

2022. márc. 4. 01:30
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy ha a Natonál pl mi megvétózhatjuk az ukrán légtérzárat? Tehát mondhatjuk azt, hogy mi nem járulunk hozzá a légtérzárhoz, és akkor egyszerű többséggel sem lehetne megszavazni?
2022. márc. 5. 19:19
 32/36 anonim ***** válasza:

29

Megkerdezhetem hány éves vagy? Nem sértegetni akarlak, de vagy még nem tanultál történelmet, vagy a leirt szöveg megsértésével kapcsolatban vannak problémáid. Össze-vissza beszélsz, ugyanakkor elmondod ugyan azt, amit a másik. Vagy szándékosan nem akarod érteni.

Ez nem (csak) Magyarországról szól.

Vagy akkor szerinted minden ország, aki szankciókat vezetett be az patkány? A NATO patkány mert nem zárja le a légteret ami egyértelműen háborúba sodorná? (Amit Putyin is megmondott.) Itt nem csak a kis Magyarországról van szó. Micsoda hülyeség már csak szoba is hozni, hogy el tudnánk kerülni. Nem is tehetjük, NATO tagok vagyunk. A NATO pedig nem akar harmadik világháborút. Tökéletesen mindegy mi mit csinálunk vagy nem csinálunk. Ráadásul Európa közepén vagyunk. Nem célunk részt venni egy háborúban nekünk sem. Meg sok másik országnak sem. Nem értem miért kell mindent Magyarországra kihegyezni. Nagyon kis pont vagyunk de egy nagyobb egység része. Eu-nak, USA-nak kell megakadalyozni a világháborút. Amiben mi is benne vagyunk. Egy kis szelete. Nem az atombomba számától függ mi lesz. Elhiheted. Teljesen mindegy lenne ki indítja először. Azt kell megakadalyozni, hogy megtegye. Nem neked meg nekem, meg a kis Magyarországnak, hanem mindenkinek.

Ugyhogy gőzöm sincs miről beszélsz.

2022. márc. 5. 21:44
 33/36 anonim ***** válasza:
33 nem nagyon értem, miről beszélsz. Idéznél egy mondatom, hogy mivel nem értesz egyet?
2022. márc. 5. 22:34
 34/36 anonim ***** válasza:
33 attól, hogy te nem akarsz háborút, attól az még van. Igen, lehet, hogy hullani fog az atom is. Magyarországnak semmi más dolga nincs, mint kiállni a Nato, az Eu mellett, szankcionálni Oroszországot amiben lehet. És ha háború lesz itt is, hát háború lesz itt is. Ha így se érted, azon igazán nem tudok segíteni
2022. márc. 5. 22:44
 35/36 anonim ***** válasza:

35

Mar megint ugyan arról beszélünk. Hagyjuk.

2022. márc. 5. 22:51
 36/36 anonim ***** válasza:
35 ok, jó döntés
2022. márc. 5. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!