Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal miért fordít hátat...

A baloldal miért fordít hátat a magyar érdekeknek ilyen súlyos háborús helyzetben is?

Figyelt kérdés

[link]

Miközben a kormány, igen felelősen, nem győzi hangsúlyozni, hogy ne tegyen senki meggondolatlan lépéseket.

2022. márc. 3. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Azért mert egyszerűen értelmi fogyatékosok
2022. márc. 3. 14:53
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván csak Brüsszel ellen lehet háborúzni, aztán amikor valós konfliktus van akkor meg Orbán az anyukája szoknyája mögé bújik. Szégyen.

A NATO tagjai vagyunk jelen helyzetben ennek köszönhetjük hogy még országunk van Kelet-Európában, mert a ruszkik mindent vissza akarnak Putyin nyilatkozta. De Orbán még mindig Putyin elvtárs szekerét tolja, úgy hogy mellettünk száz kilométerre véres harcban honvédő háborút folytat egy szomszéd ország, akit Putyin támadott meg elnöki jogkörében...

A nemzeti érdek itt Európa és a NATO érdeke is. Globális világban nem húzhatsz magad köré falat mert nem akkora a piacod hogy önellátó legyen.

2022. márc. 3. 14:56
 13/15 anonim ***** válasza:
97%
#10, ahogy én észrevettem, amikor „magyar érdekről” beszélnek a fideszesek, akkor kifelé jól hangzik, de ők teljesen mást értenek alatta; nekik a „magyar érdek” az, hogy NEKIK jó legyen, nem a teljes magyarságot értik alatta.
2022. márc. 3. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:

13

És ami nekik jó, az pontosan mit takar?

2022. márc. 3. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
96%

Azt én nem tudhatom, nem vagyok fideszes :D

De például amikor azt mondják, hogy a magyar érdek az, hogy megállítsuk Brüsszelt, akkor ott valójában arról van szó, hogy például 0rbán nem akar belépni a Nemzetközi Ügyészségbe (azt hiszem, így hívják), mert akkor nehezebben tudnának sumákolni.

Meg akárhogy is nézzük, a magyar érdek semmi szín alatt nem lehet az, hogy a rahedli pénzt adó EU ellen menjünk, bármilyen formában is.

2022. márc. 3. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!