Baloldali összefogás egyik sztárja az a Cake fiú azt tudta nyilatkozni hogy el kell zárni az orosz gázt!!!!
Nem tudom mi lehet a srác buksijában de nagyon kiváncsi lennék mivel fűtene, honnan lenne, milyen munkát adna azoknak akiknek nem lenne munkája a gáz és energia hiány miatt, és az is érdekelne milyen zagyva magyarázat lenne amivel ezt is a Fidesz nyakába varrja…
Tehenek ugy is metant finganak ... miert felsz? :)))
2022. márc. 2. 21:45
2/17 anonim válasza:
Csokis Cake az ellenzéki politikusok egyik gyöngyszeme! Csak így tovább ellenzék!!!
2022. márc. 2. 21:47
3/17 anonim válasza:
Ezt a kérdést miért kiabálva olvastam fel gondolatban?
2022. márc. 2. 21:48
4/17 anonim válasza:
Sokan kívánták ezt 60 évvel ezelőtt.
nyilván mostanra érett be a kívánság ereje, akkor nyitották a gázt, azért volt háború, most meg zárni akarják, ezért van háború.
Fene sem tud már ezeken az embereken eligazodni.
2022. márc. 2. 21:48
5/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ez az egész iszonyú.
MZP háborút indítana
Cake gázt zárná el
MZP szerint Orbán miatt van háború
Gyurcsány szerint nem tudjuk ellátni a menekülteket mert Orbán tönkretette a menekült ellátó rendszereket
MZP szerint Orbán 50e. menekültet telepített be titokban
Hát mi van itt?
Kollektív szívnak?
2022. márc. 2. 21:49
6/17 anonim válasza:
Nem kell kerni oroszok elzarjak majd. Amugy alapvetoen ha lehet valamiert hibaztatni a nyugatot h diktaturakkal kereskedunk, emberek millioinak elnyomasat finanszirozzuk.
2022. márc. 2. 21:54
7/17 anonim válasza:
Háborút mindenki indíta a oroszország ellen. Legszívesebben az egész eu és usa legyalulna egy nap alatt véglegesen.
2022. márc. 2. 21:54
8/17 anonim válasza:
4-es!
Morbid kicsit,de őszintén leírom, elolvastam és elröhögtem magam.
2022. márc. 2. 21:56
9/17 anonim válasza:
Adják meg magukat az ukránok és teljesítsék Putyin feltételeit! Ezek őrültek? Inkább romhalmazzá lövetik szét az országukat ?
2022. márc. 2. 21:59
10/17 anonim válasza:
Ha nem érkezik hozánk orosz gáz és olaj, úgy roppanunk óssze mint a sörösdoboz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!