A Fideszeseket nem fogja el a szekunder szégyenérzet azután az orosz nyalás után, amit Orbán és Szijjártó leművel/leművelt most és az elmúlt években?
Én utálom a Fideszt de nem értem ezt a hozzaallast. Mégis honnan kellett volna tudniuk hogy ez fog történni.
Jó persze tudta mindenki hogy Oroszország és Putyin elég messze áll a demokráciatol, akármit is mondtak, de azért ezt senki nem gondolta volna. Amikor az amerikaiak elkezdték mondani hogy az oroszok gyülekeznek ukrajnanal még akkor a többség azt gondolta hogy biztos nem lesz semmi.
#12!
Annyira elvágta magát Európában, hogy a V4-et megtöltötte tartalommal. A szomszédos országokkal egyre jobb a viszonyunk (Ukrajna kivétel volt). És decemberben az elvben liberális Macronnal is sok dologban egyetértettek.
Amit Macron az ellenzékkel művelt, arra fordított esetben azt írta volna a FOS, hogy megalázta volna őket.
Nem kell elhinni a ballib propagandát.
#12 a politika nem arról szól hogy ki a cuki, ki a szimpi hanem arról kinek mi az érdeke.
Nekünk jelen esetben érdekünk volt az orosz piac és érdekünk a kínai piac is.
Úgyhogy szerintem egyáltalán nem elitelendo hogy próbálkozott.
Mondom ezt úgy hogy az ellenzekre fogok amúgy szavazni. De ha a másik oldal jól csinál valamit azt attól még elismerem.
Tény hogy ezek a vezetők nem a legdemokratikusabbak de ez az üzletben szerintem nem számít. Ha a magyar népnek attól jobb lesz akkor miért ne.
De egyébként borzasztó kepmutatonak tartom az egész felhaborodast ekorul. Ha Kína csinálná ezt a magyarok le se szarnák mert messze van.
#14!
Kis kiegészítés:
Trump volt az első elnöke az USA-nak, aki nem kezdeméynezett háborút a 2. világháború után. Tehát az USA kifejezetten agresszor volt.
Az USA legnagyobb kereskedlemi partnere Kína.
Az egész EU függ az orosz gáztól.
Az arab országok mind diktatúrák, mégsem szankcionálja őket senki sem.
#15 így van.
A birka átlagember (nem csak a magyarok hanem mindenki) meg csak az ellen háborog amit a média felkap hogy hú milyen szörnyű.
A média pedig azt kapja fel ami politikai erdek.
Nem lehet hallani arról hogy mennyi és milyen joga van (nincs) a szaudi nőknek mert onnan jön a sok olaj úgyhogy nem számít.
Szóval mielőtt kirakja valaki az ukrán zászlót elgondolkozhatna hány száz másik zászlót ki lehetne még akiket le se szar a világ.
Persze ez nem jelenti azt hogy ami ukrajnaban történik az jó dolog, nyilván nem, egy háború borzalmas. Én csak azt mondom hogy ez képmutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!