Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem indul globális...

Miért nem indul globális kezdeményezés, hogy mindenki tekerje lejjebb a fűtést, kezdjen busszal járni kocsi helyett, ha az otthonához közel dolgozik és csökkentse az elektromos eszközök használatát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a vállalatok adják a felhasználás javarészét, de ha több millió háztartás csak annyit megtenne, hogy 2 fokkal lejjebb tekerje a fűtést vagy buszra ül kocsi helyett, az is pozitív hatással lenne az energiaárakra.

Most iszonyatosan nagy a túlfogyasztás és pazarlás egyébként is.

2022. márc. 2. 17:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én környezetvédőként természetesen eddig is figyeltem erre, csak gondoltam, a háború kapcsán tán csak észbe kap az ember, ha a bolygóért nem, talán a pénztárcája miatt.
2022. márc. 2. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja nagy környezetvédő vagy kérdező, és a különféle környezetszennyező országokat és mamut cégeket miért nem piszkálod, hogy tekerjék lejjebb a gázt ? az átlag fogyasztó embereknek kb minimális az ökológiai lábnyoma szóval az hogy én fázzak télen azért h az ökológiai lábnyom 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000001 százalékkal csökkenjen miközben a többi nagy cég meg évente 10 százalékkal növeli baromi sok értelme van, inkább szankciókat kéne hozni világ szinten amit nagyon szívesen megszavaznék meg elfogadnék erre bezzeg szrnak az emberek na akkor miről beszélünk.
2022. márc. 2. 18:51
 13/14 Humor Herold ***** válasza:

Pont hogy a mamutcégeknek manapság nagyon komoly környezetvédő intézkedéseket kell alkalmazni.Úgyhogy ebben tévedsz,ők igenis tesznek a jobb jövőért,mert rá vannak kényszerítve, ha nem felelnek meg az előírásoknak komoly büntetés, esetleg bezárás vár rájuk!

2022. márc. 2. 18:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen? Akkor miért Amerika és Kína az egyik legjobban környezetszennyező ország ?
2022. márc. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!